Mediapakketten, nu tot wel 348 euro korting!

Aangepaste trainingstijden, oefenpartijtjes tussen eigen teams, onderlinge toernooitjes… Dat is wat er nu speelt en dat is waar clubs momenteel mee bezig zijn. Leden, ouders en fans willen er alles over weten. Hoe zorgt jouw vereniging er nu voor dat iedereen weet wat er op de club gebeurt?

We kunnen jouw vereniging helpen bij het communiceren met leden, ouders en fans. De trainingstijden aangepast? Direct in de app en op de website te zien voor leden en de ouders. Scheelt weer belletjes, mailtjes en werk voor de webbeheerder van jullie website. Het programma en de uitslagen van oefenpartijtjes en onderlinge competities? In de app, op je website én op Club.TV. Ook die wedstrijden en alle informatie eromheen is met behulp van het mediapakket in de app, op je website en op Club.TV te zien. Daar hoeft jouw vereniging echt niet veel voor te doen. Het mediapakket van Sportlink doet namelijk al het werk voor je.

Korting op mediapakketten

Wil jij alle informatie over de trainingen, oefenwedstrijden, onderlinge toernooien met je leden en fans delen? Dan hebben we goed nieuws! Je krijg namelijk korting. Flinke korting zelfs!

  • 348 euro korting op een mediapakket met Club.TV.
  • Kies jij voor een mediapakket zonder Club.TV? Dan krijg je 99 euro korting.

Zorg dat je er snel bij bent. Want dan is jouw mediapakket bijtijds ingericht voor de eerstvolgende regionale competitie, de RegioCup en voor het nieuwe seizoen.

Uitleg over de mediapakketten

We organiseren webinars waarin we laten zien hoe een mediapakket jouw vereniging helpt bij de communicatie. Deze webinars geven we op 20 en 26 april. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven