Meer weten over mediapakketten?

Leden en fans die áltijd op de hoogte zijn van al het nieuws over de club. Ouders die heel eenvoudig kunnen zien hoe laat de kinderen een wedstrijdje moeten spelen. Vrijwilligers die precies weten wanneer ze bardienst hebben. Maar ook kleedkamerindelingen… Toch superfijn dat wanneer leden op jouw vereniging arriveren zij meteen zien welke kleedkamer ze kunnen gebruiken? En bezoekers in de kantine, die zien direct op welke velden er gespeeld wordt, wat de standen zijn en welke broodjes er in de aanbieding zijn! Dit is toch wat je als club wil?

Onze mediapakketten kunnen jou en je vereniging helpen dit voor elkaar te krijgen. In oktober en november  organiseren we allerlei avonden online en op locaties in het land om je alles over deze mediapakketten te vertellen. App, website én tv komen allemaal aan bod! Wil jij erbij zijn?

We organiseren bijeenkomsten in het land. Komen we niet dicht bij jou in de buurt? Dan volg je toch gewoon één van onze webinars online vanuit huis? Of wil je liever één-op-één in gesprek over de mediapakketten, dat kan ook! Via onderstaande button kom je op de pagina waar we er alle uitleg over geven én waar jij je kunt aanmelden voor een van eerder genoemde mogelijkheden om alles over de mediapakketten te weten te komen.

Oh… wat we je ook nog even willen meegeven is dat je nu extra voordelen krijgt bij een mediapakket. Maar liefst 50% korting op de mediaspeler en je krijgt Club.Toernooien voor dit seizoen gratis ter beschikking. En als je een buddy-vereniging vindt die ook met het mediapakket van start gaat, dan komen we nog langs ook om alles aan te sluiten.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven