Nieuw in Club.Website

In de afgelopen weken zijn we weer druk aan de slag gegaan met Club.Website. We zetten alle nieuwe mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje. En, we hopen uiteraard dat je weer blij bent met deze extra’s in Club.Website.

Allerlei handige video’s voor Club.Website
Ben jij de webbeheerder van de club en ga jij als webmaster aan de slag met inrichting van de website? Dan is het soms wel prettig om even een steuntje in de rug te krijgen. Wij helpen je graag. Vandaar dat je van ons een pagina ter beschikking krijgt met daarop super handige filmpjes en uitleg hoe je bijvoorbeeld berichten op de site kan plaatsen. Die supportpagina staat nu al voor je klaar. 

Berichten van de website ook op social media delen
Heeft de aanvoerder van jouw team een mooi wedstrijdverslag geschreven op de website? En wil je deze graag delen op jouw Facebookpagina? Dan is dat vanaf nu mogelijk om het zo in te stellen dat het bericht automatisch gedeeld wordt via Facebook, Twitter en Linkedin. Je kunt er dus voor kiezen om de berichten handmatig te delen of direct via de social media kanalen te delen. Zo bereik je met leuk clubnieuws nóg meer mensen die bij de club betrokken zijn.

Check hier hoe je de berichten van je Club.Website automatisch op social media deelt

Afbeeldingen aanpassen voor je Club.Website? Dat kan!
Heb je een afbeelding die qua formaat of vorm niet helemaal is wat je wilt? Dan biedt de Media manager nu verschillende opties om je afbeelding aan te passen, zoals vergroten/verkleinen, bijsnijden, kantelen en spiegelen. Aan de hand van deze uitleg zorg je ervoor dat alle afbeeldingen er qua formaat precies zo uitzien als jij wilt. Ook erg prettig voor alle bezoekers van je website:)

Formulieren op je website
Je kent ze wel: aanmeldformulieren op een website. Of bijvoorbeeld kleine enquêtes. Vanaf nu kun je dit soort (Google) formulieren ook op je Club.Website plaatsen. Wil jij als bestuur weten hoe veel spelplezier alle leden op de club hebben? Dan is zo’n formulier toch best handig. Je zet een vragenformuliertje op je website en je hebt zo alle reacties van de leden paraat. Hier vind je uitleg hoe je het formulier op je site plaatst. 

Alle teams nu zichtbaar
Bondsteams waren uiteraard met Club.Website al zichtbaar op je website. Wilde je voorheen ook het programma van lokale teams tonen, dan moest je het lokale team aan een bondsteam koppelen. Die tijd is voorbij. Het is nu mogelijk om het lokale team direct op de site te tonen. Zo kun je eenvoudig de teamgegevens weergeven. En heb je oefenwedstrijden gepland? Deze worden nu ook op de website getoond.

Vormgeving en gebruikersgemak
Ook op het gebied van vormgeving en gebruikersgemak hebben we een aantal zaken verbeterd. Waar je voorheen op bepaalde plekken een wat minder logische uitlijning, regelafstand en lettergrootte tegenkwam, hebben we dit aangepast. Dit maakt het voor alle bezoekers van je verenigingswebsite toch prettiger om bijvoorbeeld wedstrijdverslagen te lezen. En zo is het bijvoorbeeld nu voor bezoekers van de website via smartphone (+/- 60%) om direct op telefoonnummers te tikken en het nummer te bellen. Kleine gemakken, maar zo alles bij elkaar toch wel heel prettig.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven