Nu live! Corona-regels in de app!

We hebben op 2 september een nieuwsbericht op onze website geplaatst met een aankondiging over het delen van de corona-regels in de nieuwe versie (5.3.3.) van de app. Deze nieuwe mogelijkheid is nú beschikbaar voor jou! Je leest er alles over in dit bericht.

De corona-regels van je club – deel ze via de app!

Teammanagers en scheidsrechters maken voor wedstrijdzaken allemaal gebruik van de app. Maar ook spelers en toeschouwers kijken in de app voor bijvoorbeeld het wedstrijdprogramma of de standen. Het bereik van de app is dan ook enorm. Jouw sportvereniging kan diezelfde app nu inzetten om de corona-regels van de club  te delen. Zo weet iedereen – de teammanagers, de spelers, de scheidsrechters en ook de bezoekers – al vóórdat ze op het complex komen, welke corona-regels er bij de club gelden. Dit scheelt jouw vereniging ontzettend veel telefoontjes en mailtjes. Fijn toch?

 

Hoe krijg je de corona-regels van jouw club in de app?
Het werkt eigenlijk heel simpel: je plaatst in Sportlink Club de URL van jouw website waar alle corona-regels staan. De URL die jij in Sportlink Club plaatst, is vervolgens direct zichtbaar in de app. 

Zodra je in Sportlink Club in het menu ‘Vereniging’ kiest voor verenigingsgegevens, dan zie je het tabblad communicatiegegevens. Daar klik je rechtsonder op ‘Toevoegen’ en  dan kies je voor “URL corona”. Hieronder kan je de URL van de corona-regels invoeren. Deze URL wordt vervolgens in de app getoond bij de wedstrijddetails van alle thuiswedstrijden. Deze nieuwe toevoeging van de corona-regel lijkt enigszins ‘klein’, maar je bespaart hier enorm veel vragen, mailtjes en telefoontjes mee. 

We hopen dat jullie blij zijn met dit ‘handigheidje’ en dat jullie zelf uiteraard ook de corona-regels in de app gaan delen. 

Vergeet je niet de app eerst even te updaten? De link naar corona-regels is namelijk alleen zichtbaar vanaf de app-versie 5.3.3.

Breng al je leden vooral op de hoogte van dit bericht! Want dan weet iedereen waar men in de app kan kijken voor de corona-regels van de club waar een uitwedstrijd wordt gespeeld.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven