Nieuwe webinars over onze mediapakketten

We merken dat het voor verenigingen een flinke uitdaging is alle leden en fans te kunnen bereiken. Toch weten clubs het alsnog allemaal te regelen. Gelukkig maar! De teammanager heeft een eigen Whatsapp groep om te laten weten hoe laat de teamleden aanwezig moet zijn op zaterdag. De vrijwilligerscoördinator doet zijn vaste belronde voor de bardienst. En de wedstrijdsecretaris weet in samenwerking met de webbeheerder wat te doen als het programma voor het nieuwe seizoen bekend is.

Zou het niet prettig zijn als je de leden, vrijwilligers én ouders allemaal vanuit één centraal systeem kunt bereiken? Ruim 800 clubs vinden van wel. Zij maken namelijk gebruik van een mediapakket van Sportlink. Via het mediapakket delen zij wedstrijdprogramma’s, vrijwilligerstaken, trainingen en nog veel meer clubnieuws in de Voetbal.nl app, op de tv in de kantine én op de website.

Wij willen jou en je medebestuurders heel graag laten zien wat een mediapakket voor jouw vereniging kan betekenen. Want het bereiken van je leden en fans kan heel eenvoudig kan zijn. We geven webinars en leggen het je allemaal uit. Je kunt het webinar achter je laptop vanuit huis volgen. Kom jij online?

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven