Nieuw in Club.Website

We hebben Club.Website uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden. Hartstikke handig voor met name de webbeheerder van jouw vereniging. Maar ook voor de leden en fans van je club die de website bezoeken. We zetten de nieuwe mogelijkheden op een rijtje:

1. Afbeelding bij een wedstrijdverslag

Op veel websites zie je verslagen van de gespeelde wedstrijden. De webbeheerder maar ook teammanagers zijn vaak druk om de wedstrijdverslagen te schrijven en op de site te plaatsen. Want die verslagen maken je website vaak juist zo leuk én actueel. Voorheen werkte Club.Website zo, dat bij een dergelijk wedstrijdverslag standaard een door Sportlink aangeleverde afbeelding werd getoond. Als club wil je uiteraard liever dat dit een afbeelding is van sportende leden van de club of bijvoorbeeld juichende clubsupporters langs de lijn. Dus we hebben iets nieuws gemaakt in Club.Website zodat je niet standaard de door ons aangeleverde afbeelding bij een verslag ziet. Nee, vanaf nu kun jij zelf standaard een eigen afbeelding bij een wedstrijdverslag plaatsen. Zo ziet het er allemaal een stuk leuker uit voor de bezoekers van je website.

2. Je eigen teams zoeken in de standen

Je kent het wel: na een gewonnen wedstrijd kijk je direct of je team een plekje gestegen is. Dus pak je de standen er op de website even bij. En als de standen tevoorschijn komen, moet je toch weer even zoeken naar je eigen team. Daar hebben we een oplossing voor: de teams van jouw club laten opvallen tussen de overige teams in de stand. Dit kon al, maar je moest dit per team instellen. Je kunt nu in één keer alle clubteams nadrukkelijk naar voren laten komen in de stand.

3. Social media knoppen nu ook op mobiel

Bij wedstrijdverslagen en nieuwsberichten op de website, worden onderaan standaard social share knoppen (twitter, facebook, linkedin, google+) getoond. Voorheen waren deze social share knoppen alleen zichtbaar wanneer de site op computer/laptop werd bekeken. Nu zijn deze social share knoppen ook zichtbaar wanneer de site op mobiel wordt bezocht. Kleine update, maar wel even belangrijk om te noemen. Voordeel is dat de berichten zo eenvoudig gedeeld kunnen worden, nu dus ook op mobiel.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven