Wij hebben meerdere oplossingen om de administratie voor uw vereniging te organiseren. Club.Basis vormt de kern waarin u de ledenadministratie kunt bijhouden. Geïntegreerd in de ledenadministratie kunt u ook de boekhouding, contributie, vrijwilligers en nog veel meer andere informatie registreren. Kijk hier voor een totaaloverzicht van onze oplossingen.

Alle Sportlink Club producten zijn geschikt voor ieder type vereniging. Van 5 tot 5000 leden, van individuele sport tot teamsport. Dus ook voor uw type sportvereniging is Club.Basis het pakket om uw verenigingsadministratie in vast te leggen.

Wilt u overstappen van uw huidige administratiepakket naar Club.Basis, dan ondersteunen wij u hier volledig in. U kunt uw ledenadministratie in Excel naar ons toesturen en wij doen verder al het werk voor u. U hoeft verder dus niks te doen, wij zetten alle gegevens klaar voor u in Club.Basis.

U kunt gebruik maken van een gratis demo. Met deze demo heeft u direct toegang tot alle Sportlink Club producten. Wij willen u met deze demo laten zien wat wij kunnen betekenen voor uw vereniging.

Vraag hier een gratis demo aan.

Sportlink werkt met een aantal bonden samen. Zodra uw vereniging  bij een van deze bonden is aangesloten, dan worden af- en aanmeldingen van uw leden direct bij uw bond geregistreerd. Door de samenwerking met de bonden, wordt de ledenadministratie van de verenigingen gekoppeld aan de administratie van de bond. Hiermee voorkomt u een hoop dubbelwerk. Staat uw sport hier weergegeven, dan worden de ledengegevens en wijzigingen in Club.Basis direct bij uw bond vastgelegd.

Vrijwilligers zijn de motor van uw vereniging en Sportlink biedt u graag ondersteuning bij het organiseren van alle vrijwilligers. Vandaar dat u gebruik kunt maken van Club.Vrijwilligers. Hiermee kunt u de vrijwilligers inplannen, voorkeur van vrijwilligerstaken registreren en nog veel meer. Bekijk hier alle voordelen die Club.Vrijwilligers u biedt bij het organiseren van de vrijwilligers.

Wij hebben een Online Support Center, waarin alle handleidingen worden getoond. Met het Support Center kunt u altijd en overal gebruik maken van alle handleidingen van Club.Basis en alle overige producten.

Klik hier om naar het Support Center te gaan.

Sportlink hanteert een eerlijke prijsstelling, u betaalt per lid. Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Gegevens van leden die zijn vastgelegd in Club.Basis, worden omgezet naar management informatie. Informatie zoals ledenopbouw, ledenverloop, geografische spreiding etc. worden gemakkelijk en duidelijk inzichtelijk gemaakt. Dit biedt uw vereniging de juiste handvatten voor bijvoorbeeld het opzetten van gerichte ledenwervingsacties voor de groei van uw vereniging. Club.Basis biedt u dus uitgebreide ondersteuning om nieuwe leden te werven.

Club.Basis is het pakket voor uw ledenadministratie. Het voordeel van alle Sportlink Club producten is dat ze geïntegreerd zijn. U kunt Club.Basis uitbreiden met Club.Contributie en Club.Boekhouding, wat inhoudt dat alle gegevens die u in uw ledenadministratie heeft geregistreerd automatisch worden toegepast in uw boekhouding. Uw volledige administratie en boekhouding in een systeem! Dit voorkomt een hoop dubbelwerk.