Sportlink Club opnieuw uitgebreid!

Het bestuur, alle leden, de clubsponsors, de leverancier van de frisdrank… Allerlei relaties binnen en rondom de club die (in)direct wel met elkaar te maken hebben en in bepaalde mate ook afhankelijk zijn van elkaar. Samen zorg je er tenslotte voor dat iedereen het naar zijn zin heeft op de club en dat er op een leuke manier gesport kan worden. En daar helpen we graag bij.

Een ‘CRM-systeem’ in Sportlink Club

Relaties beginnen bij het maken en nakomen van afspraken. En om je te helpen bij het vastleggen én het nakomen van die afspraken, hebben we Sportlink uitgebreid. Iets wat dicht bij een ‘CRM-systeem’ in de buurt komt. Niet alleen het maken en nakomen van afspraken, maar ook het kunnen terugblikken op die afspraken is van belang.

Waar komt het op neer? Je kunt bij alle leden en organisaties die in Sportlink Club staan, je afspraken vastleggen. En als die afspraken door derden moeten worden opgevolgd, dan kun je direct een taak toewijzen aan die persoon. We lichten dit toe met twee voorbeelden.

Voorbeeld Volgen van spelers

Veel trainers vinden het handig om de voortgang van spelers vast te leggen. In hoeverre is iemand vooruitgegaan op snelheid, inzicht of techniek. Dit kun je vanaf nu allemaal registreren bij het betreffende lid en vervolgens kun je de looptrainer er automatisch aan herinneren dat er aan snelheid gewerkt dient te worden. Handig toch?

Voorbeeld Beheer van leveranciers

Of denk bijvoorbeeld aan afspraken die gemaakt zijn met leveranciers. Iedere maand moet er geleverd worden, het laatste wat je wilt is dat er onvoldoende voorraad in de kantine is.. In Sportlink Club leg je die maandelijkse afspraak vast en zodoende wordt de juiste persoon binnen de club eraan herinnerd even contact met de leverancier op te nemen.

Kortom, je kunt vanaf nu bij alle leden en organisaties die in Sportlink Club staan, een ‘contactdossier’ aanmaken. Zo heb je altijd en overal inzichtelijk welk contact er heeft plaatsgevonden en welke afspraken hieruit zijn voortgekomen.

Hoe werkt het?

Het vastleggen van contactdossiers en het toewijzen van taken doe je in Sportlink Club. We hebben ook hiervoor uiteraard weer een handleiding voor je klaarstaan in het Support Center.

De nieuwe functionaliteit is voor alle verenigingen van alle bonden zonder extra kosten beschikbaar in Sportlink Club!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven