Nieuw in Sportlinked!

Uw waterpolo-, korfbal- of handbalvereniging maakt al volop gebruik van het digitale wedstrijdformulier in Sportlinked. De nieuwe update van Sportlinked staat nu op u en uw leden te wachten! Graag informeren we u over de verbeteringen. Deel de verbeteringen met al uw leden!

Privacy niveau

Verenigingen, leden, vrijwilligers en ouders hechten veel waarde aan de privacy. Toch fijn om te weten dat uw adresgegevens niet zomaar bij iedere vereniging op tafel liggen. Wij hechten ook veel waarde aan de wijze waarop er wordt omgegaan met persoonsgegevens. Vandaar dat wij een privacybeleid hebben opgezet.

In aanvulling op dit beleid is het vanaf nu mogelijk uw eigen privacy niveau in te stellen. U kunt zelf bepalen welke persoonsgegevens u deelt. U kunt het niveau instellen op Privé, Normaal of Open. Lees hier hoe u het niveau kunt aanpassen.

Aanmelden in Sportlinked

Wilt u met de app Sportlinked aan de slag? Dan dient u zich na het registreren te koppelen aan een persoon. Deze persoon dient bekend te zijn bij de bond of bij uw vereniging. Lees hier hoe u kunt koppelen.

Heeft u vragen over het gebruik van Sportlinked? Alle informatie kunt u lezen in het Sportlinked Support Center.

E-mailadres wijzigen

Bij het registeren in Sportlinked heeft u een e-mailadres gebruikt. Nu kan het voorkomen dat u een nieuw e-mailadres heeft of met een ander e-mailadres wilt registeren. Neem één van de volgende stappen om het e-mailadres te wijzigen:

  1. Neem contact op met de beheerder van Sportlink Club. De beheerder kan uw e-mailadres wijzigen in Sportlink Club.
  2. Ga naar Mijn gegevensMijn contactgegevens – Mijn e-mailadres en wijzig uw e-mailadres.

 

Club.Vrijwilligers en Sportlinked

Maakt uw vereniging gebruik van Club.Vrijwilligers én is uw vereniging aangesloten bij de KNKV, NHV en KNZB? Download dan vandaag nog de app Sportlinked! Sportlinked beschikt namelijk over allerlei mogelijkheden waar zowel de vrijwilligers als de vrijwilligerscoördinator erg gelukkig van zullen worden.

Speciaal voor u de voordelen op een rij:

  • Vrijwilligers kunnen zelf via de app voorkeurstaken en beschikbaarheid aangeven. Dit scheelt veel handmatig werk;
  • De toegewezen vrijwilligerstaken worden beschikbaar gesteld via Sportlinked. Indien de taak het toelaat (conform uw instellingen) kunnen vrijwilligers onderling taken ruilen. Dit scheelt veel coördinatie.
  • Ook kunt u een taak publiceren en kunnen vrijwilligers zichzelf inschrijven op een taak. Op die manier krijgen vrijwilligers meer zeggenschap over welke werkzaamheden ze wanneer uit kunnen voeren. Dit maakt het nog makkelijker!

Heeft u vragen over het gebruik van Sportlinked en Club.Vrijwilligers? Alle informatie kunt u lezen in het Sportlinked Support Center:

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven