Toernooien nu ook in de app!

Een jaar geleden lanceerden we Club.Toernooien. En inmiddels profiteert al een flink aantal clubs van de voordelen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee en trots op.

Ook zien we dat er nu veel onzekerheid is. Gaan competitiewedstrijden überhaupt door in verband met corona. Kunnen we niet beter onderling spelen? En hoe zit het dan straks met de “echte” toernooien? Vandaar dat we versneld met een flinke update zijn gekomen. Het wordt echt wel weer mogelijk toernooien te organiseren. Al is het niet in de herfstvakantie , dan hopelijk in de winterstop. Maar je kunt er nu al mee aan de slag!

Met Club.Toernooien organiseer je van A-tot-Z een toernooi bij jou op de vereniging. Zet de teams erin en er rolt een compleet toernooi-schema uit! We hebben iets nieuws gemaakt waarmee het organiseren voor jouw vereniging nóg gemakkelijker wordt. Niet alleen organiseren, maar nu ook communiceren over je toernooi…

Nieuw! Club.Toernooien op tv en nu ook in de app!

Onderdeel van het organiseren van een toernooi, is dat alle spelers én toeschouwers vooraf goed geïnformeerd worden. Wanneer is het toernooi, hoe laat is de opening, wat is de poule-indeling, welke clubs komen er, hoe laat is de finale… En ook tijdens het toernooi wil je graag iedereen goed informeren over de uitslagen, de veldindeling en de knock-out fase tot aan de finale. Met Club.Toernooien kun je vanaf nu alle informatie over het toernooi ook in de app delen. Heb je Club.TV van Sportlink? Dan kan je ook alles via Club.TV laten zien. Hoe professioneel staat dat?  

Webinar over Club.Toernooien

Hoe ziet Club.Toernooien eruit? En hoe werkt het? Wij gaan je het allemaal laten zien in onze webinars op 19 en 21 oktober. Meld je nu aan!

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven