Voorzichtig weer de velden op om te trainen

Dat was goed nieuws toen onze premier dinsdag aangaf dat kinderen in de basisschoolleeftijd weer mogen trainen en recreatieve wedstrijdjes mogen spelen. Een positief signaal waar veel clubs direct mee aan de slag zijn gegaan. Ook met de groep van 12 tot 18 die weer mogen sporten maar dan wel op 1,5 meter.

Leuk om te ervaren dat we gelijk merkten dat clubs tot leven komen. Druk in gesprek met de gemeente, snel in overleg met de trainers over de invulling van de trainingen. Worden de reguliere trainingstijden en groepen weer opgepakt? Of moet het protocol aangepast worden om ouders zo veel mogelijk te weren? En zijn ook niet leden welkom?

Iedereen doet er alles aan om de jeugd weer te laten sporten. Dat is mooi om te zien en Sportlink wil jullie daar graag bij helpen. Met onze trainingsmodule kun je makkelijk nieuwe trainingen aanmaken en nieuwe trainingsgroepen samenstellen. Misschien ga je wel met de O17 selectie in twee groepen trainen of laat je de O9 groep op verschillende dagen en velden trainen? Met Club.Trainingen kan je het allemaal inrichten en wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat je snel en eenvoudig kunt communiceren over deze situatie. Zo kun je leden en ouders informeren via de app van jouw sport of de website van de club. Hierbij willen we jullie graag helpen zodat er geen onzekerheid bij ouders en verzorgers ontstaat. Want helaas kunnen we de supporters langs de lijn nog niet verwelkomen..

Club.Trainingen proberen
Ben jij benieuwd naar Club.Trainingen en wil je de module graag inzetten voor jouw vereniging deze periode? Dat kan! Je kan gratis een proefabonnement aanvragen waarmee je tot 1 juli aan de slag kan. Het bestellen van het proefabonnement kan in de shop in jullie Sportlink Club omgeving. (en als het abonnement is afgelopen, gaat het vanzelf uit, dus je zit nergens aan vast.)

Webinar Club.Trainingen
Om je direct op weg te helpen met Club.Trainingen geven we aanstaande woensdag 29 april een webinar. Hierin vertellen we je precies wat er allemaal mogelijk is en hoe je het gratis proefabonnement kunt inzetten voor jouw vereniging. We starten om 13.00 uur, meld je wel even aan!


Tijdens het webinar vertellen we je alles over Club.Trainingen. Heb je je aangemeld maar wil je je alvast even verdiepen in de mogelijkheden? Dan hebben we alvast een video voor je klaar staan. En waar je nu voetbal.nl ziet staan kan je ook handbal.nl, waterpolo, korfbal, basketbal of honkbal en softbal lezen.

Aan de slag
Wanneer je het proefabonnement hebt aangevraagd wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met het organiseren. Om je daarbij een handje te helpen hebben we diverse opties voor je klaar staan. Je staat er niet alleen voor!

  • Webinar 29-04 om 13.00 uur – Tijdens het webinar leggen we je alles uit over Club.Trainingen. Luister gratis mee en leer meer over hoe jij Club.Trainingen kan inzetten voor jouw vereniging in deze periode. Er is ook gelegenheid om je vragen te stellen in deze sessie! Meld je aan via deze pagina.
  • Handleidingen – In ons Support Center staan diverse handleidingen om jou goed op weg te helpen met Club.Trainingen.
  • YouTube – Leer alle ins en outs van Club.Trainingen met behulp van onze video’s.

Uiteraard is onze Servicedesk ook gewoon bereikbaar via 088-7700500 of het online vragensysteem om je vragen te beantwoorden.

En: Wil je weten hoe je het allemaal ter plekke moet organseren? NOC*NSF heeft een protocol opgesteld. Dat geeft richting aan hoe te handelen.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven