Alle trainingen op je tv-scherm op de club!

We hebben iets nieuws gemaakt: een combinatie tussen Club.TV én Club.Trainingen. In dit bericht lees je alles over hoe je leden en fans via de tv op de club informeert over de trainingstijden.

What’s new

Met Club.TV kun je uitslagen, standen, programma’s, clubevenementen en nog veel meer informatie automatisch op je tv laten afspelen. Zoals gezegd, hebben we iets nieuws gemaakt.

Het is nu ook mogelijk om de dagagenda van alle trainingen op de tv te tonen. Informatie waar vooral je leden erg blij van worden. Want zodra je gebruik maakt van deze mogelijkheid, zien leden direct bij binnenkomst op de club in welke kleedkamer ze zitten en waar er getraind wordt. Geen onduidelijkheden meer! En voor ouders natuurlijk ook wel prettig om in de kantine te kunnen zien op welk veld zoon of dochter traint.

Wil jij het trainingsoverzicht op je tv laten zien?
Dat kan! De ‘widget’ Trainingen staat nu voor je klaar in Club.TV! Het werkt vrij eenvoudig en vooral erg logisch. Je legt met behulp van Club.Trainingen vast waar alle teams trainen en in welke kleedkamer ze zich kunnen omkleden. Klinkt als een flink klusje, maar dit is echt het werk niet.

Vervolgens activeer je de widget ‘Trainingen’ met Club.TV in je afspeellijst. Het systeem doet verder voor het hele seizoen het werk. Alle trainingsinformatie wordt 2, 3 of 4 uur voor aanvang van een training op de tv in de kantine of bij de kleedkamer afgespeeld. De handleiding staat uiteraard voor je klaar!

Wat heb je nodig?

Trainingen leg je vast in Club.Trainingen. En informatie op de tv op de vereniging toon je met Club.TV. Dit zijn dan ook de producten waarmee je alle trainingsinformatie op het tv-scherm kunt laten zien. Veel verenigingen maken al gebruik van de combinatie van Club.TV én Club.Trainingen, juist omdat de samenwerking van deze producten van toegevoegde waarde is om al je leden en fans van clubinformatie te voorzien.

Beschikt jouw vereniging nog niet over Club.TV of over Club.Trainingen maar ben je wel benieuwd? Lees er alles over via onderstaande buttons.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven