Wie betaalt nou die gele kaarten?

Misschien niet het meest leuke onderwerp; het betalen van tuchtzaken. Je wilt tenslotte dat er zo weinig mogelijk kaarten en straffen worden uitgedeeld bij jouw vereniging. Maar je ontkomt er niet aan, er vallen nou eenmaal gele en ook rode kaarten. Ook op jouw vereniging. Ergens moet geregistreerd worden wie en wanneer er voor tuchtzaken moeten betalen. Daarom zijn we druk aan de slag gegaan met een extra uitbreiding op Club.Contributie: het doorbelasten van tuchtzaken aan spelers.

Als een speler tijdens een wedstrijd een straf krijgt, dan kan deze straf financiële gevolgen hebben voor de vereniging. Voor een gele kaart betaal je € 10,- en voor een rode bijvoorbeeld € 15,-. Veel verenigingen kiezen ervoor om die kosten door te belasten aan de spelers zelf, begrijpelijk. Maar hoe registreer je dat en hoe zorg je ervoor dat bedragen voor tuchtzaken bij de leden geïncasseerd worden? Vanaf nu kun je dit heel eenvoudig met Club.Contributie doen.

Direct tuchtzaken doorbelasten, veel sneller!

Zorg er allereerst voor dat je de volledige contributie in Club.Contributie hebt georganiseerd. Heel veel verenigingen die met Sportlink werken, doen dit gelukkig al. En daar plukken zij nu de vruchten van. Het doorbelasten van tuchtzaken werkt eigenlijk heel eenvoudig. Dat gaan we niet hier uitleggen, daarvoor hebben we een online handleiding. Maar wat heeft deze uitbreiding van Club.Contributie voor gevolgen? Je kunt vanaf nu direct alle tuchtzaken direct aan spelers doorbelasten. Dit gaat jouw vereniging een hoop tijd schelen.

Alle doorbelaste tuchtzaken in één overzicht

Daarnaast kun je ook direct een overzicht van alle doorbelaste tuchtzaken opvragen en inzien. Makkelijk toch? Soms ben je even kwijt welke spelers je al gefactureerd hebt voor de gele kaarten. En je wilt niet dat iemand dubbel belast wordt voor 1 kaart. Dat gebeurt vanaf nu niet meer. Met 1 druk op de knop tovert Club.Contributie een overzicht naar voren welke spelers al zijn belast en naar welke spelers er nog wel een factuur gestuurd moet worden.

Aan de slag!

Je kunt meteen van start! We hopen natuurlijk dat er vrij weinig tuchtzaken doorbelast hoeven te worden. Dat zou betekenen dat er dit weekend sportief gespeeld is. Maar als je van start wil, dan kan dat! Pak de handleiding in het Support Center erbij en je ziet stap voor stap hoe het werkt.

We hopen dat je goed geholpen bent met deze uitbreiding op Club.Contributie. Heb jij ideeën om Sportlink uit te breiden? Laat het ons dan vooral hier weten.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven