Het mediapakket – wij gaan je helpen!

In de maanden juni en juli hebben weer enorm veel verengingen gekozen voor de app, de website en/of de tv van Sportlink. Heeft ook jouw vereniging besloten met een mediapakket aan de slag te gaan? Wij gaan je helpen! Hoe? Je kunt één-op-één afspraken via Skype inplannen waar je uitleg krijgt over het mediapakket. Je kunt ook klassikale webinars volgen en je kunt een bijeenkomst in Deurne bijwonen. Keuze genoeg, toch?! Lees snel verder!

Eén-op-één afspraak

Wil je graag extra hulp bij het werken met het mediapakket? Plan dan via de agenda rechts op je scherm een afspraak van één uur in. Zodra je een afspraak hebt ingepland nemen wij contact met je op. De afspraken verlopen via Skype, dus je ontvangt na je aanmelding een persoonlijke uitnodiging voor het Skype gesprek.

Erg handig, jij kunt samen met de medebestuurders vanuit huis of vanuit de bestuurskamer alles te weten komen over het mediapakket. Onze collega Ramon Nijhuis zit aan de andere kant van de lijn en legt alles uit. Het beeldscherm kan worden gedeeld en uiteraard kun jij ook gewoon online praten en je vragen stellen aan Ramon.

We hopen je online te zien op een voor jou gewenste datum en tijdstip! Het inplannen van een afspraak is mogelijk tussen 9:00 uur en 16:00 uur, dan kan Ramon ’s avonds ook nog gewoon naar zijn eigen voetbalvereniging Vogido.


Webinar

Naast de mogelijkheid tot het inplannen van een één-op-één gesprek via Skype, kun je ook een webinar volgen. Tijdens het webinar sluiten meerdere vrijwilligers tegelijkertijd online aan. Wij laten je in anderhalf uur online zien hoe alles werkt, in beeld en geluid. Uiteraard kun je tijdens het webinar ook je vragen stellen via de chat zodat wij daar direct antwoord op kunnen geven.
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Plan een afspraak

1 uur online hulp

Alles over het mediapakket