Club.Website: Updates in april

In april hebben we een aantal updates doorgevoerd. Mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het tonen van spelersfoto’s bij matchdetails. Op deze pagina lichten we er graag één productupdate uit. We hebben Club.Website namelijk uitgebreid met een nieuwe versie van de activiteitenwidget. Wat houdt dit in, hoe ziet het eruit op je website én hoe werkt het? Lees er hieronder alles over. Een overzicht van de overige productupdates van april vind je in het Support Center.

Club.Website

Op de vereniging gebeurt van alles. Bingo-avonden, bestuursvergaderingen, een voetbalquiz of de jaarlijkse barbecue. Echt van die dingen die een vereniging een vereniging maken. En juist daarom wil jij al je leden en fans laten weten welke activiteiten de club zoal organiseert. En vooral ook, wanneer deze activiteiten plaatsvinden. Dit kun je onder andere doen door een kalender van de clubactiviteiten op de site te plaatsen. En die kalender kijkt ‘gewoon’ in Sportlink en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

We hebben deze widget ‘verenigingsactiviteiten’ een upgrade gegeven waardoor deze nog beter aansluit bij de vormgeving van de clubsites. Je kunt de widget naar eigen keuze opmaken. Zo wil je wellicht je clubkleuren erin laten terugkomen. En je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe ver van tevoren jij een activiteit op de site wilt tonen. Eenmalig instellen en het systeem doet vervolgens de rest. Zo zijn je leden en fans altijd via de website op de hoogte van de clubactiviteiten. Hieronder zie je een voorbeeld van een kalender met verenigingsactiviteiten. Wil je weten hoe deze activiteitenwidget daadwerkelijk werkt? Bekijk dan de volgende video, zeker handig wanneer jij als webbeheerder aan de website van je club werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven