Updates in april

We hebben Club.Website, Club.TV én Club.Dataservice in april uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Deze productupdate delen we graag met je.

Club.Website

Op de vereniging gebeurt van alles. Bingo-avonden, bestuursvergaderingen, een voetbalquiz of de jaarlijkse barbecue. Je kunt deze verenigingsactiviteiten vastleggen in Sportlink Club. Doel hiervan is om je leden en fans van deze activiteiten op de hoogte te brengen via bijvoorbeeld de website. Club.Website heeft hier een mooie oplossing voor: de Activiteitenwidget. Activiteiten uit Sportlink Club worden zo automatisch op de site van de club getoond.

We hebben deze widget ‘verenigingsactiviteiten’ een upgrade gegeven waardoor deze nog beter aansluit bij de vormgeving van de clubsites. Je kunt de widget naar eigen keuze opmaken. Zo wil je wellicht je clubkleuren erin laten terugkomen. En je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe ver van tevoren jij een activiteit op de site wilt tonen. Eenmalig instellen en het systeem doet vervolgens de rest. Zo zijn je leden en fans altijd via de website op de hoogte van de clubactiviteiten. In het Support Center iets meer uitleg. En we hebben een video opgemaakt met extra uitleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor Club.TV en Club.Dataservice hebben we weer nieuwe dingen gemaakt. Benieuwd? Bekijk dan deze pagina in het Support Center.

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven