Nieuwe updates in Sportlink Club

Afgelopen jaar hebben we veel tips voor Sportlink Club ontvangen en daar zijn we hard mee aan de slag gegaan. We blijven doorontwikkelen zodat jullie met steeds meer gemak kunnen werken met Sportlink. Wat is er dan gewijzigd in deze update? Dat vertellen we je in dit bericht.

Club.Contributie en Club.Boekhouding

Natuurlijk wil je met Club.Boekhouding precies zien hoe het ervoor staat met de vereniging. Om huidige cijfers goed te kunnen vergelijken met die van vorig jaar hebben we twee nieuwe rapportages toegevoegd: ‘Balans in vergelijking met vorig jaar’ en ‘Resultatenrekening in vergelijking met vorig jaar’.

Naast deze nieuwe mogelijkheden in Club.Boekhouding hebben we ook enkele updates binnen Club.Contributie gedaan, je hebt nu namelijk:

  • De mogelijkheid om tenaamstelling van de club vast te leggen die op de factuur verschijnt.
  • Een andere sortering op de factuur. Voorheen werd gesorteerd op omschrijving en nu wordt dit gedaan op basis van achternaam, voornaam.

Wedstrijdzaken en ledenbeheer

Het komt wel eens voor dat er een wedstrijd plaatsvindt op jouw accommodatie, maar dat hierbij geen team van je eigen vereniging betrokken is. Deze wedstrijd kon je voorheen niet in het wedstrijdprogramma terugzien. Om toch een goed overzicht te hebben welke bondswedstrijden op jouw accommodatie plaatsvinden hebben we een tabblad ‘Accommodatie’ toegevoegd bij het wedstrijdprogramma. Zo heb je altijd een goed overzicht van het gehele programma.

Nieuwe rapportages en extra tabbladen.. En om het nog gemakkelijker te maken hebben we nog meer relevante informatie toegevoegd aan Sportlink Club:

  • Het toevoegen van een rugnummer/slagvolgorde/capnummer bij spelers is nu mogelijk.
  • Je kan niet ingedeelde spelers nu makkelijker benaderen vanuit het overzicht ‘Zoek niet ingedeelde spelers’. Er zijn namelijk kolommen toegevoegd met adresgegevens en telefoonnumers van de spelers.
  • Er is een overzicht toegevoegd waarin het verloop van de spelende leden te zien is. Zo kan je zien welke leden afgemeld zijn.
  • Je kan eenvoudig een overzicht maken van het aantal leden dat zich heeft aangemeld, afgemeld of is gewijzigd van lidsoort. Voorheen kon je dit alleen van bondsleden zien, maar nu kan je kiezen uit: bondsleden, verenigingsleden of relaties.

Bovengenoemde hebben we ook op een rijtje gezet in ons Support Center. In de handleidingen beschrijven we waar je de nieuwe functionaliteiten kunt vinden binnen Sportlink Club en hoe je deze kan gebruiken. Veel succes met deze nieuwe update!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven