Ben jij een voetballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële Voetbal.nl app is dit allemaal mogelijk!

Voetbal.nl staat nu voor je klaar in de stores


Ben je lid van een voetbalvereniging? Gebruik bij het registreren voor de app hetzelfde mailadres dat bij je club bekend is.

Voetbal.nl, dé voetbal app voor voetballers en voetballiefhebbers.

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

Hoe doet het vierde het? Het eerste van mijn oude club? Hoe doet mijn buurjongen het? Blijft de kleindochter maar winnen? Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de player-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.Handige functies in de app:

  • Volg je favoriete clubs, teams en personen
  • Uitslagen, programma’s en standen van de gehele voetbalcompetitie
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Geef je aanwezigheid aan
  • Geef beschikbaarheid van je auto aan
  • Volg het laatste voetbalnieuws

Voetbal.nl begint bij het inloggen en registreren

Alle leden en fans van jouw voetbalvereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Dat maakt het sporten bij jouw vereniging nog leuker! Om je leden al meteen vanaf de start goed verder te helpen, beginnen we bij het begin: het inloggen in de app. Voordat je in kan loggen moet je registreren. En als leden het mailadres gebruiken dat bekend is bij de club, zorgen wij voor content op maat. Het is dus belangrijk dat iedereen het mailadres gebruikt dat bij de club bekend is. Pas dan kunnen ze pushberichten ontvangen, aan- en afwezigheid doorgeven en meer functies gebruiken die voetbal.nl zoveel leuker maken.

Wat kan je hier als club aan doen?

Stap 1; Zorg er als club allereerst voor dat bij alle leden een actueel e-mailadres staat vastgelegd.

Stap 2; Informeer je leden vervolgens dat ze in de app kunnen inloggen met het e-mailadres dat bij de club is geregistreerd. Het mailen van al je leden kun je heel eenvoudig in één keer vanuit Sportlink Club doen. Om je te helpen bij deze mail, hebben we al een opzetje gemaakt.

Hulp nodig?

We hebben allerlei nuttige en handige informatie over de app voor je klaar staan. Heb je een vraag over de app? Dan kun je het antwoord wellicht al vinden bij onze veel gestelde vragen. Maar zoals hierboven al aangegeven begint de app bij het inloggen en registreren. Erg belangrijk dat men met de juiste gegevens inlogt want alleen dan kunnen je leden optimaal gebruik maken van de app.

Bekijk nu het Support Center


Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Sportlink actueel

12 april, 2021

Mediapakketten, nu tot wel 348 euro korting!

Aangepaste trainingstijden, oefenpartijtjes tussen eigen teams, onderlinge toernooitjes... Dat is wat er nu speelt en dat is waar clubs momenteel mee bezig zijn. Leden, ouders en fans willen er alles over weten. Hoe zorgt jouw vereniging er nu voor dat… Meer lezen

08 februari, 2021

Koppeling Internet Zwemscore Module en Sportlink is een feit

De softwarekoppeling tussen de Internet Zwemscore Module en Sportlink Club is een feit. Dit betekent dat een dubbele administratie voor de KNZB-zwemverenigingen die zwemlessen verzorgen, tot het verleden behoort. Bij de KNZB, bij Plan Plan Internet BV en bij Sportlink… Meer lezen

15 december, 2020

Club.Toernooien – Gratis voor héél 2021

We zien dat er onder de jeugd bij veel clubs onderlinge oefenwedstrijdjes en toernooitjes gespeeld worden. Wist je al dat Sportlink een ontzettend handige oplossing heeft waarbij het organiseren van zulke toernooitjes een fluitje van een cent is? Club.Toernooien heet… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief