Voetbal.nl helemaal nieuw

handige tips

Voetbal.nl binnenkort compleet vernieuwd

Heel binnenkort gaat het gebeuren: Een spiksplinternieuwe voetbal.nl. Een nieuwe app én een nieuwe website. Het ziet er niet alleen veel fraaier uit maar er zijn ook allemaal nieuwe dingen voor je toegevoegd. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een paar tips voor je.

Ben je speler/lid van een club?

Zorg er dan voor dat je je registreert met het e-mailadres dat bekend is bij je club. Bijvoorbeeld het mailadres waarop je de contributiefactuur ontvangt. Als je dat doet, weten wij wie je bent. En dan zie je na het inloggen direct jouw programma en jouw standen op het startscherm.

Maar er is meer. Je kunt bijvoorbeeld je aanwezigheid doorgeven voor de wedstrijd en aangeven of je wel of niet met de auto komt. Dat scheelt je weer tientallen WhatsApp berichten en belangrijker: je hebt ineens het complete overzicht.

En als je club gebruik maakt van Club.Trainingen en/of Club.Vrijwilligers in combinatie met Club.Mobiel van Sportlink zie je ook direct wanneer je vrijwilligerstaken moet uitvoeren en wanneer je traint.

Natuurlijk kun je net als vroeger nog steeds andere verenigingen, teams of spelers volgen.

Samengevat: Log in met het mailadres dat bekend is bij je club! Dat maakt de app echt heel veel gaver.

Direct bericht van afmeldingen en actie ondernemen

Spelers melden zich af. Hoeveel man hebben we? Genoeg? Hulptroepen inzetten? Hou het overzicht bij in de app en onderneem actie.

Vervoer regel je vooraf. Niet op de parkeerplaats.

Auto’s tekort? Echt niet meer. Gewoon aangeven via de app en alles is duidelijk. Wel de kinderstoelen en verhuisdozen aan de kant!

Afgelast? Snel op de hoogte door een pushbericht!

Afgelast. Balen. Gelukkig op tijd op de hoogte. Wat nu? Is de kantine open? Gaan we trainen? Kaarten? Pokemons vangen? Of wordt het een winkeldag?

Volg je favoriete teams

Vrienden,familie, kennissen… Hebben ze gewonnen en zijn ze een plekje gestegen in de competitie? Je blijft altijd op de hoogte met de Voetbal.nl app.

Ben je fan en geen lid van een club?

Dan lijkt er weinig te veranderen behalve een fris uiterlijk. Je kunt nog steeds je favoriete verenigingen, teams en spelers volgen. Groot verschil is dat de uitslagen nu nog sneller worden verwerkt. Je bent bij wijze van spreken al op de hoogte van een uitslag terwijl de spelers nog onder de douche staan. Ook zie je doelpunten, kaarten en wissels terug in de app. (natuurlijk alleen als de teams dit op het wedstrijdformulier zetten)

Wel moet je in de nieuwe app je mailadres gebruiken als gebruikersnaam.

Deel hoogtepunten via social media

Met een druk op de knop deel je nu je uitslag of stand via social media. Iedereen gelijk op de hoogte van de resultaten.

Onderweg terug alle tussenstanden bekijken

Leuk die overwinning, balen van de nederlaag. Maar wat betekent dat voor de stand? Die check je gewoon live.

Wedstrijdverslagen delen met je supporters

Een wedstrijd is natuurlijk veel meer dan de uitslag. Laat je team en fans de wedstrijd nogmaals beleven met een leuk wedstrijdverslag.

Man-of-the-Match, ere wie ere toekomt

Gefeliciteerd. Laat het weten, en neem de felicitaties in ontvangst. We plaatsen het gelijk in de app, op de site en op de schermen in de kantine.