De nieuwe Voetbal.nl app

zóveel leuker en
gemakkelijker.

Maak kennis met de Voetbal.nl app

De nieuwe versie van de Voetbal.nl app – we gaan ervoor

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, de nieuwe versie van de Voetbal.nl app. De app waar ruim 1 miljoen voetballiefhebbers gebruik van maken. Voetbal.nl krijgt er enorm veel leuke en nuttige functies bij door middel van Club.Mobiel van Sportlink. Want met behulp van Club.Mobiel maak je van de Voetbal.nl app een echte club app.

Wat is er nieuw aan de app en wat betekent dit voor jouw vereniging en voor alle leden en fans? Via deze pagina brengen we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.


zóveel gemakkelijker…

Wat kun je van de nieuwe app verwachten?

Nieuwe designs van bestaande functies zoals programma, uitslagen en standen, crowdfunding, favorieten, man of the match en KNVB nieuws.

Met Club.Mobiel kun je push-berichten versturen naar leden om direct contact te hebben. Gaat een wedstrijd niet door? Dan stuur je de leden uit het betreffende team een push-bericht over de afgelasting en dat ze hun zaalschoenen moeten meenemen voor een training.

Club.Mobiel in combinatie met andere Sportlink modules maakt het makkelijker om je leden te bereiken met allerhande informatie over vrijwilligerstaken, trainingsoverzichten en nog veel meer…

Direct bericht van afmeldingen en actie ondernemen

Spelers melden zich af. Hoeveel man hebben we? Genoeg? Hulptroepen inzetten? Hou het overzicht bij in de app en onderneem actie.

Vervoer regel je vooraf. Niet op de parkeerplaats.

Auto’s tekort? Echt niet meer. Gewoon aangeven via de app en alles is duidelijk. Wel de kinderstoelen en verhuisdozen aan de kant!

Afgelast? Snel op de hoogte door een pushbericht!

Afgelast. Balen. Gelukkig op tijd op de hoogte. Wat nu? Is de kantine open? Gaan we trainen? Kaarten? Pokemons vangen? Of wordt het een winkeldag?

Volg je favoriete teams

Vrienden,familie, kennissen… Hebben ze gewonnen en zijn ze een plekje gestegen in de competitie? Je blijft altijd op de hoogte met de Voetbal.nl app.

…zóveel leuker!

Club.Mobiel maakt van de Voetbal.nl app een echte club app.

Gaat de wedstrijd door vandaag? Kan ik met iemand meerijden? Op welk veld spelen we en in welke kleedkamer zitten we? Oh, heb ik nog bardienst, ik zou graag willen ruilen…

Zo herkenbaar voor iedere sporter. Voor alle leden en fans van je vereniging wordt het met Club.Mobiel een stuk leuker! Want ook vrijwilligerstaken, trainingsoverzichten en nog veel meer leuke en nuttige informatie kan met Club.Mobiel worden getoond in de Voetbal.nl app. Wil je ook push-berichten naar leden kunnen versturen en van de Voetbal.nl app een echte club app maken? Met behulp Club.Mobiel is dit mogelijk!

Club.Mobiel maakt ook onderdeel uit van onze Club.Pakketten, neem alvast een kijkje op onze webpagina.

Hoogtepunten direct van het veld in de kantine of app

Meldingen via social media komen direct in de app naar voren. Alle fans zijn direct op de hoogte.

Onderweg terug alle tussenstanden bekijken

Leuk die overwinning, balen van de nederlaag. Maar wat betekent dat voor de stand? Die check je gewoon live.

Je hele clubprogramma in 1 app

Maakt je club gebruik van extra modules? Dan zie je naast je wedstrijden ook al je trainingen en vrijwilligerstaken terug in het programma.

Man-of-the-Match, ere wie ere toekomt

Gefeliciteerd. Laat het weten, en neem de felicitaties in ontvangst. We plaatsen het gelijk in de app, op de site en op de schermen in de kantine.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief