Voordelen

  • Kosteloos gebruik van Club.Basis en Club.Contributie
  • Ledenadministratie direct gekoppeld met de hockeybond
  • Spelersactiviteiten toevoegen, waaronder recreant veld en zaal

Belangrijkste functies

  • Ledenadministratie en overschrijvingen
  • Programma, uitslagen en standen
  • Accommodatieplanning en veldindeling
  • Communicatietools zoals e-mail

Ledenadministratie voor de hockeyverenigingen

Met Sportlink beschik je over een enorm uitgebreid pakket voor de ledenadministratie. Voordeel is dat alle nodige informatie binnen de ledenadministratie van de club automatisch gedeeld wordt met de bond. Bovendien kun je door de afspraken die de KBHB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Want naast alle mogelijkheden voor de ledenadministratie, kun je ook kosteloos gebruik maken van Club.Contributie. En natuurlijk is er ook de app voor het vastleggen van alle wedstrijdzaken. Wij gaan je uiteraard helpen alles zo goed mogelijk in te richten.

Over Sportlink

Iets meer uitleg over Sportlink. Ons doel is bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van sportverenigingen en in dit geval dus specifiek jouw hockeyvereniging. Competitieprogramma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetities, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een hockeyvereniging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er voor jou meer tijd over voor waar het echt om gaat: hockey!

Wij zijn er om je te helpen

Zoals hierboven al aangegeven: Ons doel is bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de club. Daar zijn we bij Sportlink enorm druk mee en dat vinden wij leuk! Maak vooral gebruik van die hulp en ondersteuning. Hieronder een overzicht van alle support-mogelijkheden.

En je kunt ons op Facebook, Twitter en Instagram volgen. Daar geven we tips & tricks en delen we actueel nieuws. Kan erg nuttig zijn!

Meer dan alleen ledenadministratie

We bieden bij Sportlink allerlei oplossingen om het voor jouw vereniging zou gemakkelijk mogelijk te maken. We hebben complete mediapakketten voor het communiceren met leden en fans. App, website en tv! En we hebben losse modules die helpen bij het organiseren van vrijwilligerswerk en trainingen, AVG, Toernooien en nog veel meer… We hebben hieronder alles op een rijtje gezet.

Maak leden,fans en het bestuur van je hockeyvereniging blij
met de alles-in-één-oplossing voor App, Web, en TV.

Ontdek de mediapakketten

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Alle oplossingen en tarieven op een rijtje

Het KBHB stelt de modules Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking. Eventuele extra modules zijn via Sportlink Club te bestellen.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice €125.00 €0.00 €1.00
Club.TV*€0.00€0.00€1.10
Club.Mobiel€0.00€0.00€1.00
Club.AVG€199.00€79.00€0.00
Club.Toernooien €0.00€50.00€0.10

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

* Exclusief eenmalige aanschaf mediaspeler a €249,-. Hiervoor geldt een geld-terug regel indien het abonnement binnen 2 jaar wordt stopgezet.

Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen