Voor voetbal: wedstrijdwijzigingen mogelijk niet goed zichtbaar voor je leden

UPDATE 1 OKTOBER

Dit bericht is geplaatst in speelweekend van 29 en 30 september. Dit omdat er een aantal wedstrijdmutaties niet correct was doorgevoerd in de apps. Inmiddels is dat allemaal rechtgetrokken en is onderstaande tekst niet langer relevant. 

 

In de Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app worden de wedstrijdprogramma’s getoond. Leden en fans van jouw vereniging kijken in die apps om na te gaan waar en hoe laat er gespeeld wordt. Echter, van wedstrijden die door de bond zijn gewijzigd van tijdstip of locatie, wordt mogelijk niet de juiste wedstrijdinformatie in de app weergegeven. Dit kan dus verwarring opleveren voor iedereen die gebruik maakt van de app. Het is natuurlijk enorm zonde als spelers/teams dit weekend op het verkeerde tijdstip op de verkeerde club zijn omdat zij ervan uitgaan dat de informatie uit de app juist is. De app is momenteel (helaas) niet leidend om het wedstrijdprogramma in te zien.

Hoe weten de leden, sporters en fans dan waar en hoe laat er gespeeld wordt?

Wedstrijden die al ingepland stonden en NIET zijn gewijzigd door de bond, zijn gewoon zichtbaar in de app. Die informatie is helemaal juist. Voor wedstrijden die door de bond tussen 24/9 en 28/9 zijn gewijzigd, is het mogelijk dat de informatie niet juist is in de app. Welke stappen kun jij als vereniging nemen zodat al je leden goed geïnformeerd zijn?

  • Heb je mails mbt wedstrijdwijzigingen ontvangen van de KNVB? Zo ja, kijk welke wedstrijden er gewijzigd zijn.
  • Kijk bij de gewijzigde wedstrijden of die tijden overeenkomen met de tijden zoals in de app (Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken app) worden getoond.
  • Komen deze twee tijden NIET overeen, dan verzoeken we je om de teammanager van het betreffende team te benaderen om aan te geven dat hij/zij het team dient te benaderen om de juiste tijd/locatie van de wedstrijd aan de  teamleden door te geven.


Op de achtergrond zijn we bij Sportlink hartstikke hard aan werk ervoor te zorgen dat ook alle wedstrijdwijzigingen goed zichtbaar zijn in de app. Maar voor nu vragen we je aandacht voor bovenstaande. Bedankt voor jullie inzet en een fijn speelweekend.

Excuses voor het ongemak.

Team Sportlink

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven