Update Coronavirus – Wij staan nog steeds voor je klaar!

De competities liggen stil en alle sportverenigingen zijn vanwege het coronavirus tot 6 april gesloten. Voor veel clubbestuurders betekent dit niet dat het werk stil komt te liggen. Sterker nog: misschien wil je nu juist wat extra tijd in je club steken. Goed dus om te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij helpen jouw vereniging, juist nu
Wat deze dagen blijkt, is ondanks dat heel veel dingen niet kunnen, er ook heel veel wél gedaan kan worden. We doen er alles aan jou en je vereniging ook in deze periode goed te helpen. Een voorbeeld: we hebben alle bijeenkomsten verplaatst naar online sessies. Zo kunnen we dan toch jullie kennis verbreden, elkaar helpen en wat uurtjes in de toekomst van de club steken! En ondanks dat er bij Sportlink niemand fysiek op kantoor aanwezig is, voor vragen of suggesties kun je ons altijd ook even bellen of een bericht sturen. We werken allemaal vanuit huis.

We hebben een webpagina klaargezet waarop alle informatie te vinden is over hoe wij jou en jouw vereniging juist in deze tijd helpen. Alle webinars zijn er te vinden zijn, maar ook extra informatie zoals Q&A’s en video’s.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven