What’s new in Club.Mobiel: Handbal, basketbal, honk- en softbal, waterpolo én korfbal

Handbal, basketbal, honk- en softbal, waterpolo én korfbal. Ook in deze sporten wordt volop gebruik gemaakt van onze app. Dus ook voor jullie hebben we Club Mobiel uitgebreid! Club.Mobiel is dé oplossing die de app voor jouw sport nog meer leuke mogelijkheden biedt. Je kunt met Club.Mobiel alle leden en fans bereiken, clubsponsors een podium geven en belangrijk clubnieuws delen. Alles gaat via de app! We zijn met Club.Mobiel aan de slag gegaan om de app van nog meer leuke en handige functies te voorzien. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor de vrijwilligers binnen de club, maar ook een stuk leuker voor de leden van je vereniging.

Berichten vanuit app versturen

Het is voor onder andere teammanagers vanaf nu mogelijk om direct vanuit de app berichten te versturen. Niet meer inloggen in Sportlink Club. Toch fijn om gewoon vanaf de bank met je telefoon een berichtje te sturen naar alle personen die aan een team verbonden zijn. We horen je al denken, dat wordt een wildgroei aan berichten. Dat willen we voorkomen dus ook daar hebben we rekening mee gehouden. Voor het versturen van berichten heb je uiteraard wel het juiste ‘recht’ nodig. Lees hier hoe je berichten vanuit app verstuurt.

Meteen de juiste doelgroep bereiken

Wil je een berichtje vanuit de app versturen? Dan is het wel prettig als je meteen de juiste personen weet te benaderen. Voorbeeldje, als Teammanager wil je alle teamleden benaderen over een afgelasting. Vanwege je rol als teammanager staat de doelgroep van je berichtje direct klaar in de app. En dit geldt niet alleen voor de teammanagers maar ook voor de contactpersonen van een clubactiviteit. Oh, beschikt je club over Club.Trainingen of Club.Vrijwilligers, dan kunnen ook de trainers en de vrijwilligerscoördinators hier mee aan de slag!

Een eigen sponsorpagina app 

Staan alle clubsponsors netjes vastgelegd in Sportlink Club? Niet? Dan is ons eerste advies om dit te doen. En niet om je vrije uurtje op de club te vullen met administratie, maar om je clubsponsors blij te maken. Leg je de clubsponsors vast in Club.Ads, dan komen ze ook op de sponsorpagina terug in de app. En dat is nou net iets waar de clubsponsors belang bij hebben.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven