Wij feliciteren AVOC met het winnen van een gratis workshop!

De winnaar van de loting op het Nevobo bestuurderscongres is bekend! Wij feliciteren Volleybalvereniging AVOC van harte met het winnen van een gratis workshop van Sportlink. Winnaar van de loting, Natasja Geurts, is enorm blij met het winnen van de workshop. Wij spreken met AVOC een datum af waarop wij alles vertellen over Sportlink Club. Nu ook meer tijd voor Sport voor AVOC!

IMAG1855

Het Nevobo Bestuurderscongres 2015, het event waarbij iedere bestuurder binnen de volleybalwereld aanwezig dient te zijn. Verschillende sprekers die van alles vertellen over sportief besturen, het aantrekken van nieuwe leden en nog veel meer.

Alle volleybalverenigingen beschikken over Sportlink Club.Lite. Een zeer goede reden voor ons om bij dit evenement aanwezig te zijn. Aanwezig als servicepunt voor vragen over Sportlink Club, waarvoor wij iedereen graag te woord staan. Dit doen we graag, meld je bij onze stand!

Hiernaast kunnen alle aanwezigen meedoen aan de Sportlink loting waarmee je kans maakt op een gratis workshop van Sportlink. Erg handig om een op een te horen en te zien wat voor mogelijkheden Sportlink Club nou eigenlijk biedt voor jouw vereniging. Naast ledenadministratie is er namelijk nog veel meer mogelijk. Leden werven, vrijwilligers inplannen, contributiefacturen versturen, boekhouden. Allerlei activiteiten die voor veel bestuurders en vrijwilligers binnen de vereniging erg herkenbaar zijn. Allemaal activiteiten waarin Sportlink  als tool de ondersteuning biedt om het allemaal net even wat gemakkelijker te maken.

Tijdens het congres delen wij de loten uit. Ook kun je je voor een lot melden bij onze Sportlink stand. Daarmee maak je automatisch kans op een gratis workshop.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven