Winterstoprelease Club.Mobiel voor voetbalclubs

What’s new in Club.Mobiel

Club.Mobiel is dé oplossing die de Voetbal.nl allerlei leuke mogelijkheden biedt. Je kunt met Club.Mobiel alle leden en fans bereiken, clubsponsors een podium geven en belangrijk clubnieuws delen. Alles gaat via de app! We zijn met Club.Mobiel aan de slag gegaan om de Voetbal.nl van nog meer leuke en handige functies te voorzien. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor de vrijwilligers binnen de club, maar ook een stuk leuker voor de leden van je vereniging.

Berichten vanuit Voetbal.nl versturen

Het is voor teammanagers vanaf nu mogelijk om direct vanuit de app berichten te versturen. Niet meer inloggen in Sportlink Club. Toch fijn om gewoon vanaf de bank met je telefoon een berichtje te sturen naar alle personen die aan een team verbonden zijn. We horen je al denken, dat wordt een wildgroei aan berichten. Dat willen we voorkomen dus ook daar houden we rekening mee. Voor het versturen van berichten heb je uiteraard wel het juiste ‘recht’ nodig. Lees hier hoe je berichten vanuit Voetbal.nl verstuurt.

Meteen de juiste doelgroep bereiken

Wil je een berichtje vanuit de app versturen? Dan is het wel prettig als je meteen de juiste personen weet te benaderen. Voorbeeldje, als Teammanager van JO-15 wil je alle teamleden benaderen over een afgelasting. Vanwege je rol als teammanager staat de doelgroep van je berichtje direct klaar in de app. En dit geldt niet alleen voor de teammanagers maar ook voor de contactpersonen bij een clubactiviteit. Beschikt je club over Club.Trainingen of Club.Vrijwilligers, dan kunnen ook de trainers en de vrijwilligerscoördinators hiermee aan de slag!

Clubsponsors krijgen een eigen podium in de Voetbal.nl app 

Staan alle clubsponsors netjes vastgelegd in Club.Ads? Niet? Dan is ons eerste advies om dit te doen. En niet om je vrije uurtje op de club te vullen met administratie, maar om je clubsponsors blij te maken. Leg je de clubsponsors vast in Club.Ads, dan komen ze ook op de sponsorpagina terug in de Voetbal.nl app. En dat is nou net iets waar de clubsponsors belang bij hebben.

De agenda-koppeling, hij is er!

Jullie hebben de vertrouwde kalenderfunctie even moeten missen. Maar hij is er weer! De komende maanden kan iedereen zelfs gratis gebruik maken van deze betaalde kalenderfunctie in de Voetbal.nl app. Wat houdt het in? Je kunt wedstrijden uit de Voetbal.nl app automatisch in je eigen agenda zetten. Extra leuk is dat je niet alleen wedstrijden van je eigen team, maar ook van teams die je volgt, direct naar je agenda kunt overzetten. En… ook clubactiviteiten en scheidsrechtersaanstellingen kun je direct in je agenda plaatsen. Maakt je club ook gebruik van Club.Trainingen of Club.Vrijwilligers? Dan ben je helemaal compleet, want dan kun je het complete trainingsprogramma en al je vrijwilligerstaken met één druk op de knop in je agenda zetten! Lees hier hoe je alle clubactiviteiten in je agenda zet.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven