Webinars: Binding houden met je leden

Binding houden met je leden en fans.

De mediapakketten van Sportlink zorgen voor verbinding met leden en fans. Verbinding, een thema dat ten tijde van corona enorm speelt. Want hoe houd je nu contact met je leden die in deze periode minder op club te vinden zijn?
Al  990 sportverenigingen zetten de mediapakketten in om binding te houden. Hoe leuk is het om als lid pushberichten te ontvangen van de club en het nieuws van de vereniging gemakkelijk te kunnen volgen. Ook kunnen geplande activiteiten, zoals een online pubquiz of een sponsoravond weergegeven worden op de app, website en tv. Niet alleen handig ten tijde van corona, maar ook hierna. Dit webinar is voor verenigingen die nog geen gebruik maken van een mediapakket van Sportlink. We laten zien wat er mogelijk is en wat de voordelen voor  jouw vereniging zijn.


Webinars, kijk je mee?
Sportlink biedt verschillende mogelijkheden aan voor jouw vereniging. We organiseren webinars en geven je concrete voorbeelden over hoe je de mediapakketten kan inzetten bij jouw verenging. Met de mediapakketten is veel mogelijk! Kijk je mee?

 

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief