Club.Vrijwilligers & Trainingen & Toernooien

Leer alle ins & outs van Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen en Club.Toernooien en bezoek één van onze online workshops. Tijdens de workshop doe je waardevolle kennis op en is er ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Alle workshops voor vrijwilligers, trainingen en toernooien beginnen om 20:00 uur. Schrijf je nu in voor het webinar via onderstaande button.

In ruim een uur laten we zien hoe Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen  én Club.Toernooien voor jouw vereniging van toegevoegde waarde kunnen zijn!

We hebben het in dit webinar over drie losse producten van Sportlink. Vanwaar deze drie producten in één uitleg? Het gaat bij deze producten om ‘de organisatie’ op de vereniging. Hoe organiseer je alles rondom je vrijwilligerstaken, hoe zorg je ervoor dat de leden zich eenvoudig kunnen inschrijven voor een vrijwilligerstaak… Maar ook, hoe plan je alle trainingen in voor het hele seizoen en welke spelers zijn aanwezig? En toernooien? Hoe organiseer je die? Het ouderwetse Excel-lijstje? Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen, Club.Toernooien helpen je met deze vraagstukken.

We hebben een aantal webinars ingepland. Bekijk de data via onderstaande button.

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief