Club.Vrijwilligers & Club.Trainingen

Regelmatig krijgen we signalen als ‘het vrijwilligerswerk komt altijd terecht op dezelfde schouders’. Om dit werk op een eenvoudige manier te kunnen verdelen onder de leden en bezoekers van jouw vereniging, is er Club.Vrijwilligers. Hoe werkt dit en wat is er allemaal mogelijk? We organiseren workshops bij Sportlink op kantoor en daar laten we zien hoe jij optimaal met Club.Vrijwilligers kunt werken. Naast Club.Vrijwilligers kun je ook gebruik maken van Club.Trainingen. Een oplossing die naast Club.Vrijwilligers ook onder het thema ‘Organiseren’ valt. Daarom laten we tijdens de workshop niet alleen zien hoe Club.Vrijwilligers werkt, maar kun je er ook alles leren over Club.Trainingen.

Leer alle ins & outs van Club.Vrijwilligers en Club.Trainingen en bezoek één van onze workshops. Tijdens de workshop doe je waardevolle kennis op en is er uiteraard ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Reserveer je plaats, we zien je graag op één van onze workshops!

De ontvangst is om 18:45 uur, zorg dat je er op tijd bij bent. We starten de workshops om 19:00 uur en eindigen rond 21:00 uur. We geven de workshops bij ons op kantoor in Amsterdam:

  • Sportlink (pand De Groene Draeck)
  • Grasweg 61
  • 1031 HX Amsterdam

Inschrijven

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief