Club.Contributie & Club.Boekhouding

Als penningmeester of secretaris besteed je veel tijd en inzet om de financiële administratie van de vereniging op orde te houden. Contributiefacturen versturen, betalingen uitvoeren per bank/kas of betalen via automatische incasso. Wil je graag een korting geven op ieder tweede familielid? Dat kan! En worden binnengekomen betalingen ook direct in de boekhouding verwerkt? Met Club.Contributie en Club.Boekhouding heb je enorm veel mogelijkheden. We organiseren workshops om jou en je vereniging te helpen optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de administratie en meer tijd hebt om langs de velden te staan.

Leer alle ins & outs van Club.Contributie en Club.Boekhouding. Bezoek een workshop over Sportlink Club.Contributie en Club.Boekhouding. Tijdens de workshop doe je waardevolle kennis op en is er uiteraard ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Reserveer je plaats, we zien je graag op één van onze workshops!

De ontvangst is om 18:45 uur, zorg dat je er op tijd bij bent. Alle workshops starten om 19:00 uur en eindigen rond 21:00 uur. We geven de workshops bij ons op kantoor in Amsterdam:

  • Sportlink (pand De Groene Draeck)
  • Grasweg 61
  • 1031 HX Amsterdam

Inschrijven

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief