Algemene contactinformatie

Bezoekadres
Sportlink Services B.V.
Grasweg 61
1031 HX Amsterdam

KvK nr: 09131012
BTW nr: NL811357466B01

Support

Vraag over een van onze producten? Je kunt je vraag stellen via het Online Helpdesksysteem. Zo komt de vraag direct bij de juiste Sportlink collega terecht zodat je snel antwoord krijgt. Voor deskundig advies kan je natuurlijk ook even bellen. En we hebben een online Support Center met alle handleidingen van de Sportlink oplossingen.


Vragen over onze apps

Ben je bezig met een van onze vele apps en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Via de pagina Apphulp kom je direct uit bij de uitleg over de app voor jouw sport en zie je ook de contactinformatie.


Marketing en verkoop

Is je vereniging voornemens om Sportlink te gaan gebruiken? Of een extra module? En zijn er nog vragen? Laat het weten, wij helpen je graag verder. bekijk de veelgestelde vragen Sportlink Club of neem telefonisch contact op. We zijn te bereiken op 088-7700500.

Bestellen

Wil je een product of pakket bestellen? Dat kan in de Shop in Sportlink Club. Daar zie je ook direct over welke modules jouw vereniging al beschikt.

Opzeggen

Wil je een product opzeggen? Dat doe je via dit opzegformulier.


Sportlink in het weekend

Sportlink is tijdens weekenden als volgt georganiseerd. De servicedesk heeft ‘storingsdienst’. Dat houdt in dat we pro-actief monitoren (voor zover dat niet automatisch gebeurt), tickets en social media volgen. Dus we geven geen antwoorden op een supportvragen die ook na het weekend kunnen, maar als we storing waarnemen ondernemen we actie.

In het weekend communiceren we via social media. Echter, indien een storing van zeer korte duur is, of lijkt te zijn, veroorzaakt communiceren meer onrust dan niet-communiceren. De afweging wanneer wel of geen tweet te sturen is lastig. Ondanks deze uitleg, begrijpen we dat er meer informatie noodzakelijk is. We houden de pagina www.sportlink.nl/storing actief bij. Dus op het moment dat je denkt dat er iets mis is, check dan eerst die pagina.

Noot: onze storingsdienst focust wel op het oplossen van het mogelijke probleem. Dus we schakelen eerst onze collega’s in en vervolgens houden we de pagina bij.


Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie