Algemene Contactinformatie

Bezoekadres
Sportlink Services B.V.
Grasweg 61
1031 HX Amsterdam

KvK nr: 09131012
BTW nr: NL811357466B01

Apps

Ben je bezig met een van onze vele apps en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Via de pagina Apphulp kom je direct uit bij de uitleg over de app voor jouw sport en zie je ook de contactinformatie.

Sportlink Club.Basis

Vraag over een van onze producten? In het Support Center vind je uitgebreide van alle Sportlink oplossingen. Ook is het mogelijk een vraag te stellen via het Online Helpdesksysteem. Zo komt de vraag direct bij de juiste Sportlink collega terecht zodat je snel antwoord krijgt. Voor deskundig advies kan je natuurlijk ook bellen.

Marketing en verkoop

Is je vereniging voornemens om Sportlink te gaan gebruiken? Of een extra module? En zijn er nog vragen? Laat het weten, wij helpen je graag verder. bekijk de veelgestelde vragen Sportlink Club of neem telefonisch contact op. We zijn te bereiken op 088-7700500.

Wil je een product of pakket bestellen? Dat kan in de Shop in Sportlink Club. Wil je een product opzeggen, dan kan dit via dit opzegformulier.


Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie