Algemene Contactinformatie

Bezoekadres
Sportlink Services B.V.
Grasweg 61
1031 HX Amsterdam

KvK nr: 09131012
BTW nr: NL811357466B01

Apps

Sportlink introduceerde onlangs 7 nieuwe apps voor 6 sporten. Ben je bezig met een app en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Via de pagina Apphulp kom je direct uit bij de uitleg over de app voor jouw sport en zie je ook de contactinformatie.

Sportlink Club.Basis

Heeft u een gebruikersvraag over Club.Basis of een van onze overige producten? In het Support Center vindt u de handleidingen van alle Sportlink Club producten. Ook kunt u vanuit het Support Center u een melding met uw vraag indienen in het Online Helpdesksysteem. Door middel van het Helpdesksysteem komt uw vraag direct bij de juiste Sportlink medewerker terecht zodat u snel antwoord heeft op uw vraag. Uiteraard staan we onze klanten altijd graag te woord. Voor deskundig advies kunt u telefonisch contact opnemen met de Sportlink Servicedesk.

Marketing en verkoop

Is uw vereniging voornemens om Sportlink te gaan gebruiken? Of een extra specifieke module? En heeft u nog een vraag? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. U kunt bij onze veelgestelde vragen Sportlink Club op veel vragen al antwoord vinden. Heeft u toch liever direct contact met een van onze medewerkers, dan kunt u zowel per e-mail (communicatie@sportlink.com) als telefonisch contact met ons opnemen. We zijn te bereiken op 088-7700500.


Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie