Zorgvuldig met persoonsgegevens dankzij Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?!

De voordelen voor jouw vereniging

Privacy-administratie op orde

Betrouwbare uitstraling naar je leden

Hulp zodra je van start gaat


Privacy en Club.AVG

Het is belangrijk dat sportverenigingen goed omgaan met de gegevens van leden. Belangrijke stap is het duidelijk maken hoe je als club met gegevens omgaat. Waar leg je iets vast? Wie heeft allemaal toegang? Wat doe je er mee? Deel je het met derden?

Belangrijke eerste stap is het vastleggen van alle processen waar persoonsinformatie een rol speelt. Hoe de vereniging omgaat met persoonsgegevens, leg je vast in een zogeheten privacy-administratie. Sportlink biedt een oplossing voor de privacy-administratie van jouw vereniging: Club.AVG.


Hoe werkt het?

Ben jij benieuwd hoe Club.AVG werkt en wat er allemaal mogelijk is? Met Club.AVG krijg je bij de online oplossing óók ondersteuning. We organiseren webinars zodat jij live in de uitzending kunt meekijken. Wij leggen uit hoe Club.AVG van A tot Z werkt. Wil jij meekijken? Sluit dan aan bij een webinar. Dan ga je écht goed van start met Club.AVG!

Webinar over Club.AVG”Door de privacy-administratie in Club.AVG bij te houden, laten we aan onze leden zien dat we betrouwbaar omgaan met persoonlijke gegevens.”

Club.AVG – Zo regel je het voor je club

Privacy-administratie… AVG… Allerlei termen die sinds mei 2018 regelmatig voorbij komen. Maar wat houdt het nu allemaal in en wat voor invloed heeft het op jouw vereniging? Door de volgende vraag aan jezelf te stellen, wordt het wellicht iets meer herkenbaar: Is jouw sportvereniging in staat uit te leggen en te verantwoorden hoe er met persoonlijke gegevens van leden wordt omgegaan? Misschien kunnen bestuurders of vrijwilligers die uitleg wel geven, maar staat het nergens vastgelegd. Een goede privacy-administratie is hierbij erg handig. Die privacy-administratie kun je volledig in Club.AVG bijhouden. We gaan je uitleggen wat het inhoudt.

Waar worden de e-mailadressen, telefoonnummers en ook bankrekeningnummers van de leden van jouw vereniging vastgelegd? En worden die gegevens ook met bijvoorbeeld commerciële partijen gedeeld? Zeker in deze tijd is dit onderwerp enorm actueel. Want iedereen bekommerd zich simpelweg over de privacy van persoonlijke gegevens. En hartstikke logisch.

Vergelijk het met je eigen situatie: we vinden het allemaal fijn te weten hoe andere bedrijven en organisaties met onze eigen gegevens omgaan. En niet alleen de grote partijen zoals Facebook en Google moeten (terecht) kunnen verantwoorden wat er met persoonlijke gegevens wordt gedaan. Ook jouw vereniging heeft hier mee te maken.

Wat kost Club.AVG?

Voor Club.AVG geldt een eenmalig bedrag en een vast bedrag per jaar.

  • € 199,- eenmalige kosten
  • € 79,- vast bedrag per jaar

Benieuwd naar Club.AVG?

Bekijk hieronder alvast een korte introductievideo. Dan heb je direct een beeld van Club.AVG. Maar we raden je uiteraard aan een webinar te volgen. Dan weet je pas écht wat er allemaal mogelijk is.

Introductievideo Club.AVG

Zien hoe Club.AVG jouw vereniging helpt?

Sluit je aan bij het webinar?

Webinar over Club.AVG