Club.Dataservice: Sportlink gegevens
eenvoudig en overal beschikbaar.

Tevreden met de bestaande site van de vereniging? Maar wil je wel gebruik maken van de meest actuele data vanuit Sportlink? Dan is Sportlink Club.Dataservice een logische keuze. Met Club.Dataservice voorziet u de verenigingswebsite eenvoudig van de meest actuele data. Het gaat daarbij niet alleen om wedstrijdprogramma, standen en uitslagen. Maar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan clubnieuws, vrijwilligerstaken, trainingen, clubactiviteiten, sponsors, veld- en kleedkamerindelingen teamindelingen en verjaardagen! Nagenoeg alle informatie uit Sportlink is zo te tonen.

Voordelen

 • Betrek uw leden
 • Alle informatie vanuit de bron
 • Eenvoudig te plaatsen en beheren
 • Meer bezoekers op uw website
 • Genereer meer sponsorinkomsten

Betrek leden bij de club!

Betrokken leden. Dat is de kern van een moderne vereniging. Uw leden zijn zeer geïnteresseerd in al het nieuws rond de wedstrijden. Programma, standen en uitslagen. Maar ook in andere activiteiten rond de vereniging. Het informeren van alle leden klinkt heel eenvoudig, maar hoe zorgt u dat uw leden via de website, via de schermen in de kantine en via de smartphone altijd over de meest actuele informatie beschikken?

“Met Club.Dataservice heb ik geen omkijken meer naar het publiceren van clubnieuws op de website. Alle actuele informatie wordt vanuit Sportlink Club rechtstreeks op de website gepubliceerd. En gelijk op de schermen in de kantine.”

Goed om te weten dat u alle informatie vanuit Sportlink met Club.Dataservice beschikbaar heeft.

Op die manier maakt u uw verenigingscommunicatie nog waardevoller en bindt u uw leden. Niet alleen goed voor uw leden, maar ook uw sponsors kunnen profiteren van extra exposure.Extra hulpmiddel voor de technici

U krijgt niet alleen de data van ons. Ook een handig hulpmiddel om de data te structureren en in te stellen. Dat leggen we graag uit aan de hand van een voorbeeld: u wenst verjaardagen te tonen op de website. U gebruikt onze tool, geeft aan dat u 2 dagen terug wil kijken en week vooruit. En u wenst voornaam en elftal te tonen. Een paar kliks later staat er kant-en-klare code op uw scherm. Knippen, plakken en klaar. En zo maakt u ook de standen op, de wedstrijdschema’s, de kleedkamer indelingen enzovoorts.

Lees alles over het werken met de
Javascript Library in ons support center.

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Dataservice?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. Dan weet u gelijk wat u mag verwachten! Op deze websites worden onder andere standen, uitslagen en teamindelingen getoond door middel van Club.Dataservice:Maak van jouw club de ideale club met de Sportlink Club.Pakketten

Ontdek de voordelen

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

We werken aan een nóg
slimmer totaalpakket

We zijn druk bezig om het communiceren met leden, bestuurders en andere betrokkenen bij uw vereniging nog beter en makkelijker te maken.
Via de site, via mobiel en de kantine.

Slimmer communiceren betekent meer tijd voor sport.


Wilt u als eerste op de hoogte zijn zodra er meer bekend is?
Laat dan uw gegevens achter.

[iphorm id=”6″ name=”Club.Data – Blijf op de hoogte”]

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Op Club.Dataservice zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Dataservice in het support center.

 • KNBRD: ‘Doordat Sportlink Club vanaf elke computer bereikbaar is, kan het werk op elk moment van de dag vanaf elke plek gedaan worden.’
  Ton Bakker, Reddingsbrigade Amstelveen
 • KNKV: ‘We kunnen alle reguliere KNKV contributieregels administreren, alle functionaliteit voldoet aan onze verwachtingen.’
  Eddy Slierendregt, Korfbalvereniging SWIFT
 • Atletiek: ‘Onze atletiek vereniging is door de Club.Contributie al helemaal klaar voor IBAN/SEPA’.
  Atletiekvereniging AV De Koplopers
 • JBN: ‘De financiële- en ledenadministratie van onze judovereniging op een zelfgemaakt Excel programmaatje is verleden tijd. Vanaf nu alles in één systeem’.
  Judovereniging Groot Houten
 • KNVB: ‘Alles op 1 plek: van de Ledenadministratie tot de Wedstrijdzaken!’
  Richard Heemskerk Rijnsburgse Boys
 • KNZB: ‘Altijd en overal inzicht in alle startvergunningen, daglicenties en waterpolokaarten’

Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Sportlink actueel

10 oktober, 2019

Nieuwe webinars over onze mediapakketten

We merken dat het voor verenigingen een flinke uitdaging is alle leden en fans te kunnen bereiken. Toch weten clubs het alsnog allemaal te regelen. Gelukkig maar! De teammanager heeft een eigen Whatsapp groep om te laten weten hoe laat… Meer lezen

10 september, 2019

Bijeenkomst bij SV Deurne

Woensdagavond 11 september zijn we bij SV Deurne. Ben jij er ook bij? We geven van 19:00 tot 22:00 uur een workshop over de het mediapakket van Sportlink. Vooral 'starters' met een mediapakket schuiven aan. We laten zien en we… Meer lezen

27 augustus, 2019

Hoe helpt Sportlink in het weekend?

We krijgen nog weleens de vraag welke support Sportlink in het weekend biedt om alles rondom Sportlink Club zo goed mogelijk te laten verlopen.    Zo staat Sportlink voor je klaar  Sportlink is tijdens weekenden als volgt georganiseerd. De servicedesk heeft ‘storingsdienst’. Dat houdt… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief