Een toernooi van A-tot-Z organiseren doe je in Sportlink

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging. Jij geeft aan welke teams er mee doen en welke velden beschikbaar zijn en het systeem doet vervolgens al het werk!

Automatische indeling
van poule tot finale

Alles direct zichtbaar
op Club.TV

Ook de veld-indeling gaat
volledig automatisch

Nieuw! Het toernooi op Club.TV in de kantine!
Een toernooischema maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Het jaarlijkse toernooi op de club is voor zowel de leden als de fans toch weer een hoogtepuntje van het seizoen. Voor de één draait het om de gezelligheid en voor anderen is die eerste prijs toch het meest belangrijk. Bij de organisatie van een toernooi komt toch wel wat kijken. Denk aan de veiligheid, de bier voorraad, de scheidsrechters maar ook de bemanning achter de bar. En dan hebben we het nog niet eens over het aanmelden van teams, de poule-indeling tot aan de knock-out fase en finales en de veldindeling. Bij het laatstgenoemde helpt Club.Toernooien jouw vereniging.

Teams en velden invoeren en het systeem doet de rest!

Door Club.Toernooien kun je alle Excel-schema’s die je voorheen gebruikte nu toch echt wegleggen. Jij geeft in Club.Toernooien aan welke teams er mee doen en welke velden en kleedkamers er beschikbaar zijn. Het systeem doet vervolgens het werk voor je. Er rolt zo een complete planning voor het toernooi uit, van de poule-fase tot aan de finale!

  • Onbeperkt aantal teams invoeren, dus ook voor grote toernooien
  • Teams invoeren, de poule-indeling rolt direct uit het systeem
  • Ook niet-leden (zoals ouders) kunnen meedoen aan het toernooi
  • Geen dubbel werk, geen dubbele invoer
  • Iedereen is op de hoogte via Club.TV

Wat kost Club.Toernooien?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.Toernooien zijn als volgt:

  • € 0,10 per lid per jaar
  • € 50,- vast bedrag per jaar

Voorbeeld: Voor een vereniging van 400 leden kom je dus uit op € 90,- per jaar.De hele kantine kijkt mee!

Met Club.Toernooien organiseer je niet alleen het toernooi van A-tot-Z. Je kunt de uitslagen en standen van het toernooi ook op het tv-scherm in de kantine delen. Van de poule-fase tot aan de finale! Club.Toernooien en Club.TV doen al het werk voor je.


Meer weten?

Wil je meer weten over Club.Toernooien? We geven webinars waarin we je alles laten zien. Aanmelden voor het webinar doe je via onderstaande button.

Webinar over Club.Toernooien

✔ Teams invoeren
✔ Veldindeling
✔ Toernooischema
✔ Uitslagen bijhouden
✔ Alles op Club.TV
”In de winterstop organiseren we een toernooi en dat gaan we met Club.Toernooien doen. We hebben een enorm tv-scherm in de kantine hangen. Daar kan iedereen de uitslagen en de poule-standen terugzien!”

Zien hoe Club.Toernooien werkt?

Sluit je aan bij het webinar?

Webinar over Club.Toernooien