Betrek leden bij de vereniging, verras bezoekers
en geef sponsors een podium!

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcastoplossing voor de kantine waarmee je leden én gasten kunt informeren en betrekken bij de club.  Het is bovendien een ideaal platform voor uw sponsors. Klinkt dat goed? En wat als het ook nog een kant & klare tool is? Die je volledig zelf kunt inrichten met een eigen Content Management Systeem (CMS). Hebben we dan de aandacht?

Nieuw in Club.TV
Het toernooi op je tv-scherm!

Voordelen

 • Iedereen is up-to-date
 • Informatie, beleving en fun in één scherm
 • Kant-en-klare oplossing: klikken en kijken

Goed gastheerschap

Leden, maar ook bezoekers worden als echte gasten ontvangen. In één oogopslag weten ze op welk veld ze spelen, wie er fluit en in welke kleedkamer ze zich kunnen omkleden. En meer: Blijft het droog? Is er nog nieuws? Kom ik in de file onderweg naar huis?

Zo maak je indruk

Na afloop van de wedstrijden worden uitslagen direct verwerkt. Toch een reden om nog wat langer in de kantine te blijven. En die gehaktbal te bestellen die er zo lekker uit ziet op het scherm. Ook handig dat bezoekers kunnen zien of er files staan. Of flitsers. Zijn ze op de fiets? Dan is er Buienradar. En natuurlijk nog even het adres van de slager van die lekkere gehaktbal van daarnet…

Voor wie?

Club.TV is inmiddels beschikbaar voor 6 verschillende sporten. We zetten ze op een rijtje, dan weet je of ook jouw vereniging gebruik kan maken van de voordelen van Club.TV.

Voetbal – Honk- en softbal – Basketball – Handbal – Korfbal – Waterpolo

Wat kost Club.TV?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.TV zijn als volgt:

 • € 1,10 per lid per jaar
 • € 249,- eenmalige kosten voor de mediaspeler

Ruim 625 clubs gingen je voor

Club.TV is sinds de zomer van 2017 beschikbaar. Inmiddels maken al 625 verenigingen er gebruik van. Voor voetbal is Club.TV ook onderdeel van de ‘Club.Pakketten. Met deze pakketten bundelt Sportlink een aantal oplossingen die elke vereniging in staat stelt beter met leden te communiceren, beter te organiseren en bovenal extra inkomsten te genereren. Een ander voordeel van een pakket is een aantrekkelijke korting. Bekijk daarom vooral de pagina van de ideale club.

Of eerst zien wat de ervaring van SV Spakenburg is met Club.TV? Dat kan ook!Professionele uitstraling en
groot bereik: trotse sponsors

Club.TV is geen kostenpost, maar een fantastisch middel om meer inkomsten te genereren. Hoeveel mensen bezoeken in een weekend de kantine? Leden natuurlijk en bezoekers, maar ook ouders en grootouders. En allemaal kijken ze mee. Dat moet een sponsor iets waard zijn!

Er is heel veel mogelijk voor adverteerders: een logo of wedstrijdlogo, een advertentie, sponsoring van pupil van de week, van de wedstrijdbal. Dat is waar mensen graag naar kijken. Heeft de sponsor een mooie video? Dan speelt u die toch gewoon af? Met Club.TV kun je ook op basis van een afbeelding en een tekst een animatie maken. Supersimpel met een professioneel resultaat. Met deze combinatie van een groot bereik, vele mogelijkheden en een zeer professionele uitstraling heeft je club sponsors écht iets te bieden.Aan de slag? Praktische informatie.

Club.TV heeft vele mogelijkheden. Maar wat is er nodig om al dat moois in de kantine te tonen? Om de verwachtingen duidelijk te krijgen, geven we graag wat meer informatie. En maak vooral gebruik van de links naar ons Support Center. Daar leggen we alles tot in detail uit.

Hoe werkt het precies?

Maak van jouw club de ideale club met de Sportlink Club.Pakketten

Ontdek de voordelen

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.TV zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.TV in het support center.

 • KNBRD: ‘Doordat Sportlink Club vanaf elke computer bereikbaar is, kan het werk op elk moment van de dag vanaf elke plek gedaan worden.’
  Ton Bakker, Reddingsbrigade Amstelveen
 • KNKV: ‘We kunnen alle reguliere KNKV contributieregels administreren, alle functionaliteit voldoet aan onze verwachtingen.’
  Eddy Slierendregt, Korfbalvereniging SWIFT
 • Atletiek: ‘Onze atletiek vereniging is door de Club.Contributie al helemaal klaar voor IBAN/SEPA’.
  Atletiekvereniging AV De Koplopers
 • JBN: ‘De financiële- en ledenadministratie van onze judovereniging op een zelfgemaakt Excel programmaatje is verleden tijd. Vanaf nu alles in één systeem’.
  Judovereniging Groot Houten
 • KNVB: ‘Alles op 1 plek: van de Ledenadministratie tot de Wedstrijdzaken!’
  Richard Heemskerk Rijnsburgse Boys
 • KNZB: ‘Altijd en overal inzicht in alle startvergunningen, daglicenties en waterpolokaarten’

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief