Betrek leden bij uw vereniging, verras uw bezoekers
en geef sponsors een podium!

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.  Het is bovendien een ideaal platform voor uw sponsors. Klinkt dat goed? En wat als het ook nog een kant & klare tool is? Die u volledig zelf kunt inrichten met een eigen content management systeem (CMS). Hebben we dan uw aandacht?

Voordelen

 • Iedereen is up-to-date
 • Informatie, beleving en fun in één scherm
 • Kant-en-klare oplossing: klikken en kijken

Goed gastheerschap

Uw leden, maar ook uw bezoekers worden als gasten ontvangen. In één oogopslag weten ze op welk veld ze spelen, wie er fluit en in welke kleedkamer ze zich kunnen omkleden. En meer: Blijft het droog? Is er nog nieuws?

Zo maakt u indruk

Na afloop staan de uitslagen direct klaar. Ook die van de andere teams in de poule. Wie is er een plekje opgeschoven? Toch een reden om nog wat langer in de kantine te blijven. En die gehaktbal te bestellen die er zo lekker uit ziet op het scherm. Ook handig dat bezoekers kunnen zien of er files staan. Of flitsers. Zijn ze op de fiets? Dan is er Buienradar. En natuurlijk nog even het adres van de slager van die lekkere gehaktbal van daarnet…


Nu beschikbaar

Club.TV is in december en januari uitvoerig getest door een tiental clubs.  Club.TV is onderdeel van de ‘Club.Pakketten. Met deze pakketten bundelt Sportlink een aantal oplossingen die elke vereniging in staat stelt beter met leden te communiceren, beter te organiseren en bovenal extra inkomsten te genereren. Een ander voordeel van een pakket is een aantrekkelijke korting. Bekijk daarom vooral de pagina van de ideale club.

Direct Club.TV bestellen? Dat kan!

Of eerst zien wat de ervaring van SV Spakenburg is met Club.TV? Dat kan ook!Professionele uitstraling en
groot bereik: trotse sponsors

Club.TV is geen kostenpost, maar een fantastisch middel om inkomsten te genereren. Hoeveel mensen bezoeken in een weekend uw kantine? Leden natuurlijk en bezoekers, maar ook ouders en grootouders. En allemaal kijken ze mee. Dat moet een sponsor iets waard zijn!

Er is heel veel mogelijk voor adverteerders: een logo of wedstrijdlogo, een advertentie, sponsoring van pupil van de week, van de wedstrijdbal. Dat is waar mensen graag naar kijken. Heeft uw sponsor een mooie video? Dan speelt u die toch gewoon af? Met Club.TV kunt u ook zelf op basis van een afbeelding en een tekst een video maken. Supersimpel met een professioneel resultaat. Met deze combinatie van een groot bereik, vele mogelijkheden en een zeer professionele uitstraling heeft u sponsors écht iets te bieden.Aan de slag? Praktische informatie.

Club.TV heeft vele mogelijkheden. Maar wat is er nodig om al dat moois in uw kantine te tonen? Om de verwachtingen duidelijk te krijgen, geven we u graag wat meer informatie. En maak vooral gebruik van de links naar ons Support Center. Daar leggen we alles tot in detail uit.

Hoe werkt het precies?

Maak van jouw club de ideale club met de Sportlink Club.Pakketten

Ontdek de voordelen

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Op Club.TV zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.TV in het support center.

 • KNBRD: ‘Doordat Sportlink Club vanaf elke computer bereikbaar is, kan het werk op elk moment van de dag vanaf elke plek gedaan worden.’
  Ton Bakker, Reddingsbrigade Amstelveen
 • KNKV: ‘We kunnen alle reguliere KNKV contributieregels administreren, alle functionaliteit voldoet aan onze verwachtingen.’
  Eddy Slierendregt, Korfbalvereniging SWIFT
 • Atletiek: ‘Onze atletiek vereniging is door de Club.Contributie al helemaal klaar voor IBAN/SEPA’.
  Atletiekvereniging AV De Koplopers
 • JBN: ‘De financiële- en ledenadministratie van onze judovereniging op een zelfgemaakt Excel programmaatje is verleden tijd. Vanaf nu alles in één systeem’.
  Judovereniging Groot Houten
 • KNVB: ‘Alles op 1 plek: van de Ledenadministratie tot de Wedstrijdzaken!’
  Richard Heemskerk Rijnsburgse Boys
 • KNZB: ‘Altijd en overal inzicht in alle startvergunningen, daglicenties en waterpolokaarten’

Sportlink actueel

13 oktober, 2017

Informatieavonden over de Club.Pakketten

We gaan het land weer in! We bezoeken maar liefst een elftal locaties in het hele land. En daar geven we uitleg voor voetbalclubs over onze Club.Pakketten. Kortom, alles over web, app en tv voor op de vereniging! Maakt het… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief