We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
Wij maken het organiseren van sport leuker en eenvoudiger

Maak kennis met
Team Sportlink

Door middel van digitale services helpt Sportlink iedereen binnen de verenigingswereld (alle sporters, toeschouwers, vrijwilligers en professionals) met een optimale sportbeleving voor zichzelf of anderen.

Wij zijn Sportlink. Met onze software, diensten en kennis maken we het organiseren van sport leuker en eenvoudiger. Dat doen we voor heel veel verenigingen in Nederland. Zodat zij zich kunnen richten op hun leden, op de sporters, de professionals en de vrijwilligers. Meer tijd voor de mensen, voor de sport, voor de club. Dat is waar we ze bij helpen. Want dat is waar het om gaat.

Ons plezier overbrengen

We werken van oudsher samen met de bonden, hebben een compleet productportfolio ontwikkeld voor alle rollen en activiteiten binnen een club. We waren de eerste en we zijn de grootste; de enige ook met een totaaloplossing. Maakt dat ons gemakzuchtig? Nee, integendeel. We werken hard en zijn ambitieus. We willen altijd verder ontwikkelen, nieuwe en betere tools bedenken: intuïtieve oplossingen, met meer beleving. Het is aan ons om klanten daarin mee te nemen. Van support naar supporter. Ze moeten onze producten zonder uitleg kunnen gebruiken, er alles uit kunnen halen. En er plezier aan beleven!

Knowhow is onze sport!

Onze kennis, de expertise van samenwerkingspartners, maar vooral de input van onze gebruikers brengen we samen. Ook software development is teamwork. Door die intensieve betrokkenheid kunnen we onze spilfunctie tussen bonden en verenigingen in de toekomst nog veel actiever invullen. Kennispartner, expert én inspirator. Want uiteindelijk zijn onze producten maar een middel. Natuurlijk, het is fijn dat we nummer één in Nederland zijn. Maar het gaat om de mensen, om hun vertrouwen. Door de sporters, vrijwilligers en leden centraal te zetten in ons denken en ons doen, kunnen we de clubs van binnenuit versterken en écht laten groeien.

Wij zijn Team Sportlink

De sport, het verenigingsleven, ze horen bij Nederland en we zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Het is de wereld waarin we ons thuis voelen. We zijn zelf allemaal actief bij die verenigingen, hebben onze uren op het veld, het secretariaat of langs de lijn gemaakt. Veteranen zijn we, zelfs onze jonge honden. We begrijpen hoe het werkt, waar de belangen liggen en waar ondersteuning nodig is. Wat we doen, is aan buitenstaanders vaak lastig uit te leggen. Maar gelukkig hebben we bij de clubs aan één woord genoeg.

Mareille

Finance

Sten

Algemeen Directeur

Leffert

Ontwikkelaar Bonden

Jeroen

DevOps

Harry

Marketing & Communicatie

Alain-Michel

DevOps

Bart

Informatie analist

Bert

DevOps

Trenjeska

DevOps

Barry

Informatie analist

Marrick

Ontwerp en Gebruiksonderzoek

Remko

Adviseur Bonden

Rim

Scrum Master

Henk

Servicedesk

Yasin

Servicedesk

Robert J

Servicedesk

Jan-Willem

Finance

Kaj

Test Engineer

Robin

Servicedesk

Paul

Servicedesk

Wilfred

Operationeel Directeur

Peter

Tester

Saskia

Office manager

Roland

Servicedesk

Frank

Project Manager

Lotte

Marketing & Communicatie

Sicco

Ontwikkelaar Bonden

Oswin

Delivery Manager

Sam

Finance

Ramon

Verenigingsadvies

Jesper

Analist

Jeroen

DevOps

Jeroen

DevOps

Erik

Ontwikkelaar Club

Maurice

Business Owner

Robert K

Servicedesk

Bart

Marketing & Communicatie