We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!

Met Sportlink en NIKKI heb je geen omkijken meer naar je contributie

Sportlink en NIKKI werken samen. Hét voordeel van de samenwerking is dat de contributie voor jouw vereniging van A-tot-Z goed is geregeld. In Sportlink leg je alle contributiezaken vast. En NIKKI neemt de inning van de contributiegelden op zich. Zodra de contributie is betaald, dan is dit direct zichtbaar in Sportlink. Erg fijn, want zo blijft alle informatie voor jouw vereniging inzichtelijk in één systeem. En je hoeft je geen zorgen te maken welke leden de contributie nog moeten betalen.

Ik wil meer info

 

Totale ontzorging voor contributie

We willen ervoor zorgen dat jouw vereniging er zeker van is dat de financiën op orde zijn. De contributie maakt daar een belangrijk onderdeel vanuit. Sportlink biedt die zekerheid. Want in Sportlink staan alle ledengegevens en dus weet je zeker dat de contributie voor álle leden wordt geregeld. En zekerheid wordt geboden door NIKKI aangezien zij volledig voor de inning van de contributie-gelden zorgen. Belangrijk hierin is het persoonlijke contact tussen de leden van jouw vereniging en NIKKI. En het grote voordeel voor de club: Niet meer achter leden aan over contributie-facturen, NIKKI regelt het voor jouw club!

Persoonlijk contact met leden

De kracht van persoonlijk contact zit hem in het opbouwen van wederzijdse sympathie en vertrouwen bij de leden. NIKKI gaat in gesprek met de leden en denkt mee aan een oplossing. Het persoonlijke contact leidt tot verrassende inningspercentages.

 • Efficiënter oplossen van vragen/problemen;
 • Aangaan van langdurige relaties;
 • Sneller kansen en mogelijkheden aanbieden.

Het belteam van NIKKI is dagelijks van 08:30 – 21:00 in gesprek met leden. Blijft een reactie uit, dan wordt contact gezocht via e-mail, whatsapp & per brief.

NIKKI voor jouw club

 

Wil je graag gebruik maken van de dienst van NIKKI, zodat ze voor de inning van de contributie zorgen? Dat kan! Neem contact met NIKKI op en zij komen langs bij jouw vereniging om er alles over te vertellen.

NIKKI houdt persoonlijk contact met jouw vereniging én met de leden van jouw club. Zo weet je zeker dat alles goed en op een prettige manier wordt geregeld.

Contact met NIKKI

Vraag & antwoord

Club.Contributie in Sportlink

 • Met Club.Contributie regel je alle contributiezaken in Sportlink. Je legt de leeftijdscategorieën vast en bepaalt hoe hoog de contributie per categorie is. Daarnaast biedt het nog veel meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de juiste bedragen op de juiste momenten bij de leden kunnen worden geïnd. Het grote voordeel om de contributiezaken in Sportlink te doen, is dat alle ledengegevens er al in staan. Geen exports om imports van ledengegevens naar een ander systeem. Dat kan alleen maar voor vertragingen of fouten zorgen. Alles vanuit één systeem.

NIKKI

 • NIKKI sluit naadloos aan op Sportlink Club.Contributie. Je behoudt de volledige administratie van de contributie in Sportlink. Maar NIKKI pakt het laatste en een belangrijk stuk op: de inning van de contributie. Jouw club wordt dus volledig ontzorgd en heeft geen omkijken meer naar het innen van de contributie. Dus merk je dat jouw vereniging veel tijd kwijt is aan het innen van de contributie? Moet er bijvoorbeeld veel nagebeld worden naar leden die de contributie niet (op tijd) betaald hebben? Dan is de combinatie van NIKKI en Club.Contributie dé oplossing.

De automatische uitwisseling tussen Sportlink en NIKKI maakt dit een mooie oplossing voor iedere vereniging!

 

Wil je NIKKI inzetten voor de inning van de contributie? Dit is gratis voor jouw vereniging. Hieronder meer uitleg over de kosten, gebaseerd op gespreid betalen.

 • Zodra jouw vereniging de contributie door NIKKI laat innen en leden ervoor kiezen de contributie in één termijn te betalen, dan zijn er geen kosten voor jouw vereniging of voor het lid
 • Zodra jouw vereniging de contributie door NIKKI laat innen en leden ervoor kiezen de contributie in meerdere termijnen te betalen, dan zijn de jaarlijkse kosten voor het lid 10% van het contributiebedrag met een maximum van 19 euro per jaar. Dus stel dat een lid de contributie van 150 euro in 8 termijnen wil betalen, dan betaalt het lid over 8 termijn een totaalbedrag van 165 euro. De vereniging heeft ook in het geval van betaling in termijnen geen kosten.

Je legt de basis voor het innen van contributie altijd in Sportlink vast: in Club.Contributie. We leggen in stappen uit hoe het werkt. Het gaat om drie momenten om eea in te richten:

 • Een eenmalige inrichting
 • De inrichting bij de start van het seizoen
 • De inrichting zodra NIKKI mag innen

Je leest op deze pagina de uitleg.

Om de contributie door NIKKI te laten innen heeft jouw vereniging het volgende nodig:

 1. NIKKI Contributie-inning, gratis te bestellen in de shop in Sportlink Club.
 2. Een overeenkomst tussen jouw club en NIKKI, gratis bij NIKKI aan te gaan.

Zodra je over beide beschikt, kun je van start en de inning via NIKKI laten verlopen.

Nadat NIKKI contributiegelden heeft geïnd voor jouw vereniging zullen ze dit wekelijks afdragen naar de rekening van de club.

Deze afdracht wordt automatisch afgeletterd tegen de openstaande posten in Club.Boekhouding zodat deze ook up-to-date is.

Meer weten? Bezoek onze workshops!

Online workshop

Boekhouding

Wanneer: 15 mei of 29 mei
Aanvang: 19.00 uur
Online workshop

Vrijdag vragenuurtje

Wanneer: 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni of 14 juni
Aanvang: 15.30 uur
Online workshop

Contributie

Wanneer: 22 mei of 5 juni
Aanvang: 19.00 uur
Online workshop

Boekhouding

Wanneer: 15 mei of 29 mei
Aanvang: 19.00 uur
Online workshop

Vrijdag vragenuurtje

Wanneer: 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni of 14 juni
Aanvang: 15.30 uur
Online workshop

Contributie

Wanneer: 22 mei of 5 juni
Aanvang: 19.00 uur

Vragen? Paul helpt je graag verder!

Neem contact op bij vragen
Bel 088-7700500 of stel je vraag online
Paul