Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Support

Online handleidingen

In ons Support Center staan alle handleidingen. Deze handleidingen staan online en zijn dus altijd en overal te gebruiken. Helemaal nieuw? Zoek dan de ‘Snel aan de slag’ pagina voor je sport. Daar staat alles stap-voor-stap uitgelegd.

Online helpdesksysteem

Via het Online Helpdesksysteem is het 24×7 mogelijk vragen te stellen aan onze servicedesk. Maak vooral een profiel aan, dan verzamelen we daar alle vragen en antwoorden zodat je altijd nog even terug kunt lezen.

Telefonische support

Antwoord niet kunnen vinden in de handleiding? Geen tijd om te wachten op een schriftelijk antwoord? Dan kan bellen natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 op nummer 088-7700500.  

Belafspraken en productavonden

Nieuw in het bestuur? Aan de slag met een nieuwe module? Of in bezit van een proefabonnement en niet zeker om wel of niet te verlengen? Dan is het verleidelijk om alles zelf uit te zoeken. Maar dat hoeft niet. Naast de servicedesk en het helpdesksysteem zijn er meer mogelijkheden. Zo maken we regelmatig belafspraken met de Sportlink ‘rookies’. In een halfuur zorgen we dan voor een vliegende start. Andere optie is het bijwonen van een module avond. Op een maandagavond gaan we met 4 a 5 verenigingen door een specifieke module. Benieuwd naar de agenda? Bekijk dan ons workshopprogramma.