Alle korfbalverenigingen zijn succesvol over naar het nieuwe Sportlink Club

30 april is niet alleen een mooie dag vanwege de nieuwe veldplanner in Sportlink. Dit is ook de dag waarop de laatste groep korfbalverenigingen van start kan met het nieuwe Sportlink!

Op 13 februari zijn we gestart met de uitrol van het nieuwe Sportlink Club voor korfbalverenigingen. De eerste 50 clubs konden van start. Dit verliep goed. Tevreden clubs en dus ook iedereen bij Sportlink blij. En zodoende kregen iedere twee weken steeds meer korfbalverenigingen toegang zodat zij de wedstrijdzaken in het nieuwe Sportlink kunnen regelen.

Nu, 30 april, heeft de laatste groep van 50 korfbalclubs ook toegang tot het nieuwe Sportlink. En dit betekent dat álle korfbalverenigingen de wedstrijdzaken in het nieuwe Sportlink kunnen regelen.

Hoe nu verder

We gaan het nieuwe Sportlink Club in de loop van dit jaar voorzien van nieuwe mogelijkheden. Zo gaan we ervoor zorgen dat clubs de volledige ledenadministratie er kunnen bijhouden, vervolgens de contributie en zo door naar de boekhouding, vrijwilligerszaken, trainingen en de communicatie richting leden en fans. We gaan alles overzetten naar het nieuwe Sportlink Club en houden je via nieuwsberichten in Sportlink en op deze pagina op de hoogte.

De korfbal is nu volledig over. Samen met de 10 sportbonden die met Sportlink werken, stemmen we af welke periode het meest geschikt is om clubs toegang te geven tot het nieuwe Sportlink Club. De Belgische Hockeybond is op basis van deze gesprekken de volgende. In mei gaan we van start zodat ook de hockeyclubs alle wedstrijdzaken in het nieuwe Sportlink kunnen regelen.

Eerdere grote updates van het nieuwe Sportlink Club