Sportlink geeft bijeenkomsten in het land. Kom jij ook? Meer informatie
HandbalNL

Uitslagen, standen en programma's van jouw favoriete spelers en teams

Of je nu zelf handbalt, ouder bent van een kind dat op handbal zit, of simpelweg liefhebber bent. Je wil graag weten wanneer, waar en tegen wie er gehandbald wordt. Die informatie en meer vind je in de HandbalNL app.

Naar App store Naar Play Store

Wat kan je allemaal met de app?

De leukste en belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet!

Spelerspassen en wedstrijdformulieren

Ben je speler, staflid, official of wedstrijdsecretaris? Dan heb je in de HandbalNL app ook direct toegang tot het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier.

Wat houdt dit in? Je hebt toegang tot het wedstrijdformulier zodat alle zaken tijdens en rondom de wedstrijd kunnen worden vastgelegd. Wedstrijdsecretarissen en officials maken hier veelvuldig gebruik van.

En alle spelerspassen zijn terug te vinden in de app. Handig voor de stafleden en voor officials voor aanvang van de wedstrijd bij de spelerscontrole.

Veelgestelde vragen over HandbalNL en Sportlink

Bij ons, bij Sportlink.

Direct antwoord op je vraag

We hebben allerlei vragen en antwoorden voor je onder elkaar gezet. Bekijk in ons Support Center of je vraag ertussen staat en vind er direct antwoord. Dit scheelt je weer een mailtje of telefoontje.

Stel je vraag aan Sportlink

Je kunt je vraag ook aan ons stellen via mail of door even te bellen. Wij helpen je graag verder! Je kunt hier online je vraag stellen of ons bellen via 088-7700500.

Om antwoord op die vraag te geven, moeten we je net even iets beter leren kennen. Ben je speler, ouder van een kind dat sport, teammanager of bijvoorbeeld wedstrijdsecretaris? De app biedt voor iedereen net weer even andere (handige) informatie en mogelijkheden.

Voor ieder persoon, voor iedere rol leggen we in ons Support Center uit hoe de app jou kan helpen en wat er mogelijk is. Neem er vooral even een kijkje.

Teammanagers hebben in de app allerlei mogelijkheden om hun rol bij de vereniging zo goed en gemakkelijk te kunnen uitoefenen.

Wil jij de teammanagers op weg helpen? Wij hebben alvast van alles voor je klaar staan. Kun je delen met alle teammanagers binnen de club. Bekijk en deel deze pagina met een overzicht van de mogelijkheden én een instructievideo van de app voor teammanagers.

Onze eerste reactie op je vraag: Welkom, leuk dat je de app gaat gebruiken!

Of je nu speler, teammanager, wedstrijdsecretaris of bijvoorbeeld ouder bent van een kind dat sport. Wij helpen je graag op weg.

Het begint bij een goede registratie zodat je toegang hebt tot voor jou allerlei handige mogelijkheden in de app. In ons Support Center lees je hoe je goed van start gaat.

Ja, dit kan. Juist fijn om naast je eigen wedstrijdprogramma ook direct het programma van één of meerdere kinderen te zien. Zo kun je je weekend net even iets gemakkelijker indelen.

In de app vind je jouw eigen programma en ook direct het programma van al jouw kinderen. Belangrijk is wel dat het mailadres waarmee jij als ouder inlogt in de app, ook bekend is bij de vereniging van je kind. Want aan de hand van het mailadres herkent de app wie je bent en wie je kinderen zijn.

Iets meer uitleg is wellicht fijn. We leggen het uit in ons Support Center.

We willen graag dat iedereen favoriete spelers, teams en clubs kan volgen. En dat zonder kosten. En daarom is de app gratis!

Je kunt de app gratis downloaden in de stores (App Store en Google Play).

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Wij helpen je graag verder!

Vind antwoorden in onze handleiding
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Neem contact op bij vragen
Bel Jacky of haar team via 088-7700500.
Jacky