HandbalNL

Uitslagen, standen en programma's van jouw favoriete spelers en teams

Of je nu zelf handbalt, ouder bent van een kind dat op handbal zit, of simpelweg liefhebber bent. Je wil graag weten wanneer, waar en tegen wie er gehandbald wordt. Die informatie en meer vind je in de HandbalNL app.

Naar App store Naar Play Store

Wat kan je allemaal met de app?

De leukste en belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet!

Spelerspassen en wedstrijdformulieren

Ben je speler, staflid, official of wedstrijdsecretaris? Dan heb je in de HandbalNL app ook direct toegang tot het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier.

Wat houdt dit in? Je hebt toegang tot het wedstrijdformulier zodat alle zaken tijdens en rondom de wedstrijd kunnen worden vastgelegd. Wedstrijdsecretarissen en officials maken hier veelvuldig gebruik van.

En alle spelerspassen zijn terug te vinden in de app. Handig voor de stafleden en voor officials voor aanvang van de wedstrijd bij de spelerscontrole.

Veelgestelde vragen over HandbalNL en Sportlink

Ouders willen in de app via hun eigen account graag zien hoe laat hun kinderen spelen, tegen wie, wanneer. Dat kan! Het begint bij een goede ledenadministratie. Kort gezegd: zodra jouw vereniging de ouders van leden in de ledenadministratie goed registreert, kunnen ouders het programma van hun kinderen in de app volgen. Belangrijk dus; zorg voor een juiste administratie van ouders. We leggen via onderstaande link uit hoe jouw club in Sportlink de mailadressen van ouders kan vastleggen.

Hier meer uitleg over de administratie van ouders en kinderen.

Voor ouders van kinderen bij jouw vereniging is het belangrijk dat zij in de app inloggen met hetzelfde e-mailadres dat ook als ouder/mailadres in de ledenadministratie is geregistreerd.

Er zijn verschillende manieren voor het regelen van actuele spelersfoto’s. Ons advies is dit via de teammanagers te regelen. Zij kunnen alle spelers bij de eerste wedstrijd van het seizoen even op een rij zetten, in clubtenue. Vervolgens een foto van iedere speler maken en de teammanager kan deze direct in de app toevoegen. Hier een video die je met alle teammanagers kunt delen.

Het gevolg? Een actuele spelersfoto in de Voetbal.nl app, in de KNVB Wedstrijdzaken app (handig voor de scheidsrechters), in Sportlink Club. En als je club gebruik maakt van een Club.Website en Club.TV, dan zijn diezelfde foto’s ook direct daar te zien.

Spelers kunnen ook zelf in de app hun spelersfoto wijzigen. Je leest er alles over in ons Support Center.

Meer over spelersfoto’s

Teammanagers hebben in de app allerlei mogelijkheden om hun rol bij de vereniging zo goed en gemakkelijk te kunnen uitoefenen.

Wil jij de teammanagers op weg helpen? Wij hebben alvast uitleg en tips voor de teammanager klaar staan. Kun je delen met alle teammanagers binnen de club. Bekijk en deel deze pagina met een overzicht van de mogelijkheden én een instructievideo van de app voor teammanagers.

Belangrijk voor de ledenadministrateur: zorg ervoor dat de teammanagers zijn toegevoegd aan de bondsteams.

Het tonen van een persoonlijk wedstrijdprogramma en meer persoonlijk gegevens, begint allemaal bij je e-mailadres. Belangrijk is dat je inlogt in de app met hetzelfde mailadres dat bij je club in de ledenadministratie staat. Dan zie je jouw persoonlijke programma en gegevens in de app.

Voor de ledenadministrateurs: in aanloop van het nieuwe seizoen belangrijk dat gegevens van nieuwe leden goed in de ledenadministratie worden opgenomen, waaronder dus ook het e-mailadres.

De wedstrijdsecretaris heeft meerdere mogelijkheden met de app. Op een wedstrijddag is het bijvoorbeeld prettig te weten dat er iemand als back up altijd alle wedstrijdzaken in de app kan regelen. Zo kan de wedstrijdsecretaris op de wedstrijddag ondersteuning bieden bij het invullen van het wedstrijdformulier. En zo zijn er meer mogelijkheden in de app waar de wedstrijdsecretaris toegang tot heeft.

In ons Support Center lees je er alles over.

Ook hier geldt weer: belangrijk dat je de personen waarvan je wil dat zij deze mogelijkheden in de app hebben, als wedstrijdsecretaris mDWF in de ledenadministratie vastlegt.

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Wij helpen je graag verder!

Vind antwoorden in onze handleiding
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Neem contact op bij vragen
Bel Jacky of haar team via 088-7700500.
Frank