Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk!

HandbalNL staat nu voor je klaar in de stores


Ben je lid van een handbalvereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw handbalvereniging bekend is.

HandbalNL, dé handbal app voor handballers, toeschouwers , officials én de wedstrijdsecretaris

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een handbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van handbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.Handige functies in de app:

  • Uitslagen, programma’s en standen van de gehele handbalcompetitie
  • Volgen je favoriete clubs, teams en personen
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Spelerspas op je mobiel
  • Inzien status van je eigen overschrijving
  • Indienen van de resultaten door de scheidsrechter
  • Invullen van het digitale wedstrijdformulier
  • Koppelen met alle ledengegevens in Sportlink Club.Basis

HandbalNL bevat ook het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier

Ben je speler, staflid, official of wedstrijdsecretaris? Dan zie je in de app ook het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier terug. Wat houdt dit in? Geen plastic spelerspassen meer, maar je spelerspas digitaal in de app. En je hebt toegang tot het wedstrijdformulier zodat alle zaken tijdens en rondom de wedstrijd goed worden vastgelegd.

De mogelijkheden van de app, specifiek voor jouw rol!

Benieuwd wat de app te bieden heeft voor jou? Voor iedere rol heeft de app specifieke functies ter beschikking. Zo kun je je voorstellen dat de wedstrijdsecretaris ook toegang tot het digitale wedstrijdformulier in de app heeft, waar dat voor een toeschouwer weer niet nodig is. We hebben voor iedereen op een rijtje gezet wat je binnen jouw rol kunt verwachten van de app, of je nou speler, als toeschouwer, wedstrijdsecretaris, teammanager of official bent.

Bekijk nu het Support Center


Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Sportlink actueel

16 februari, 2018

Winterstoprelease Club.Mobiel voor voetbalclubs

What's new in Club.Mobiel Club.Mobiel is dé oplossing die de Voetbal.nl allerlei leuke mogelijkheden biedt. Je kunt met Club.Mobiel alle leden en fans bereiken, clubsponsors een podium geven en belangrijk clubnieuws delen. Alles gaat via de app! We zijn met Club.Mobiel… Meer lezen

12 februari, 2018

Club.Pakket? Wij helpen je graag verder

Waar stopt de service van Sportlink? Houdt het op als je op de bestelknop hebt geklikt in onze webshop? Nee… Daar begint het voor ons juist pas. Want wij beseffen dat er na de bestelling van een Club.Pakket best wat… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief