We hebben in samenwerking met de KNBSB een online aanmeldformulier opgesteld, waarmee de administratie bij aanmelding van nieuwe leden altijd goed en gemakkelijker is geregeld. Het formulier is per direct te gebruiken. In dit bericht zetten we kort de voordelen van gebruik op een rij. En we verwijzen je naar ons Support Center waar je leest hoe je het formulier kunt inzetten voor jouw vereniging.

De voordelen van het aanmeldformulier voor jouw vereniging

  • Bij iedere aanmelding krijgt de ledenadministrateur (en indien gewenst ook andere personen) automatisch een seintje;
  • De ledenadministrateur ziet alle gegevens van het nieuwe lid automatisch in Sportlink en kan met één druk op de knop het lid verenigingslid of bondslid maken.
  • Het nieuwe lid gaat bij aanmelding direct akkoord met de privacy-verklaring van jouw vereniging. Dit scheelt achteraf administratief werk;
  • Door gebruik te maken van dit formulier, voldoet jouw vereniging ook direct aan de AVG-eisen. Zo ontvangt bij de aanmelding van een lid jonger dan 16 jaar, de ouder automatisch een e-mail waarmee de aanmelding van het lid moet worden bevestigd. En het akkoord op de eerder genoemde privacy-verklaring is hier ook een voorbeeld van.
  • Minder communicatie tussen het lid en de club noodzakelijk wat betreft de aanmelding, zodat het nieuwe lid lekker snel kan sporten bij jouw vereniging.

Hoe werkt het?
Je kunt het formulier direct inzetten. In slechts 5 stappen is het geregeld. In ons Support Center leggen we uit hoe je het formulier klaarzet voor gebruik.We hopen dat jullie veel gemak ervaren met het nieuwe online aanmeldformulier. En deel dit bericht vooral even met jullie ledenadministrateur en de webbeheerder.

Veel plezier ermee.
Team Sportlink