In Nederland groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Kinderen uit deze gezinnen vinden het ook hartstikke leuk bij een vereniging te sporten. Maar de contributie is voor ouders vaak een te hoge drempel. Voor deze families is er het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Een ontzettend mooi initiatief. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur neemt namelijk de contributie voor jeugdleden uit een gezin met minimum inkomen volledig voor haar rekening.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur, jouw vereniging én Sportlink

Misschien zijn er bij jouw vereniging ook jeugdleden die voor het Jeugdfonds in aanmerking komen. Wat kan jouw vereniging doen om ervoor te zorgen dat ouders hierover geïnformeerd worden? Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft een toolkit met allerlei afbeeldingen. Kun je zo op je website, tv en in de app delen.

En we houden het niet alleen bij een warme aanbeveling. Uiteindelijk regel je in Sportlink met de juiste registratie ook direct de hele afhandeling. Hoe regelt jouw vereniging dat de factuur niet bij het gezin, maar direct bij het Jeugdfonds in de mailbox komt? In Sportlink Club is overal rekening mee gehouden.

Dit leggen we uit in ons Support Center.

 

Headerfoto afkomstig van website Jeugdfonds Sport & Cultuur