Leden betalen contributie met één druk op de knop

Het betalen van de contributie, inschrijfgelden voor toernooitjes en clubactiviteiten, kleedgeld… Dat is wat we makkelijker willen maken. Voor de club. Voor de penningmeester. En vooral ook voor al je leden. En daarom hebben we iets nieuws gemaakt in Club.Contributie. Dé module waar jouw vereniging al over beschikt! Lees je snel verder?

Leden betalen de factuur met één druk op de knop

Facturen naar leden versturen, dat kon natuurlijk al langer met Club.Contributie. Vanaf nu kun je in diezelfde facturen ook een betaallink meegeven. Wat betekent dit? De penningmeester stuurt de leden een mailtje met de factuur voor de contributie, je leden klikken op de link en betalen via de link online en direct met hun bankieren app. Geen omkijken meer naar. Kiezen leden dus liever niet voor betaling via automatische incasso, dan is dit een fijne oplossing waarmee de betaling gemakkelijk is geregeld en de contributie snel op de rekening van de vereniging staat.

Hoe werkt het?

De uitleg hebben we natuurlijk voor je klaar staan in het Support Center. Maar ingewikkeld is het niet. Binnen 10 minuten heb je alles geregeld en heb je het hele seizoen profijt van deze nieuwe toevoeging in Sportlink. Via deze link kom je bij de handleiding.

Workshop Club.Contributie
Er is op 11 januari om 19:00 uur een live uitzending over Club.Contributie. En dan laten we uiteraard ook zien hoe je de betaallink op je facturen toevoegt. Wil je daarbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven