Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast… De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen dat de betreffende speler niet mee mag doen. Wij laten zien hoe jouw vereniging dit goed en op tijd organiseert. De deadline, 31 oktober, voor het wijzigen van de spelersfoto nadert…

Spelerspasfoto’s, een makkie voor de teammanagers

Spelers kunnen zelf een foto in de app toevoegen en/of wijzigen. En leden kunnen ook een foto naar de club mailen zodat de ledenadministrateur deze in Sportlink Club kan uploaden. Maar het kan ook anders, gemakkelijker. Namelijk via de teammanagers. Zij staan wekelijks voor de groep en kunnen bij een training of wedstrijd even alle spelers op een rijtje zetten en een foto van iedere speler maken. Vervolgens kan de teammanager deze foto’s in de KNVB Wedstrijdzaken app plaatsen en alles is voor het hele seizoen goed geregeld. De foto is namelijk direct te zien voor de scheidsrechters. Leden zien diezelfde foto overigens ook direct terug in de Voetbal.nl app. En voor de club: diezelfde foto staat ook direct in de ledenadministratie. Alles up-to-date dus!

Extra tip voor de teammanagers: Zet de spelers direct in clubtenue op de foto, daar wordt de shirtsponsor vast ook blij van. En het ziet er professioneel uit wanneer iedereen dezelfde kleding aan heeft op de foto. Heb je een Club.Website? Dan worden dezelfde spelersfoto’s ook direct op je website gepubliceerd.

Informeer je teammanagers, wij helpen je!

Laat teammanagers van de club vooral weten dat spelers tot en met 31 oktober een spelersfoto kunnen wijzigen. Je kunt de teammanagers bijvoorbeeld vanuit Sportlink een mailtje sturen. Of benader ze door middel van een push-bericht in de Voetbal.nl app. Zo laat je de teammanagers weten dat zij deze mogelijkheid in de KNVB Wedstrijdzaken app hebben. Dan weet je zeker dat alle leden van je club lekker kunnen voetballen en niet tegen problemen aanlopen bij de spelerspascontrole.

Om het je nog gemakkelijker te maken, leggen we in een korte video uit hoe teammanagers de spelersfoto’s kunnen toevoegen in de KNVB Wedstrijdzaken app. Deel de video ook vooral met de teammanagers bij je vereniging.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven