Altijd het juiste tenue mee in de tas

Van sommige verenigingen uit de regio weet je wellicht al in welke kleuren ze spelen. Maar soms is het ook even zoeken op de website. Of er vindt even een belletje plaats richting de vereniging: ”In welke kleuren speelt de JO18-1 aanstaande zaterdag?” Zo voorkom je dat de spelers van beide teams in dezelfde kleur shirts op het veld staan. Sportlink helpt daarbij. We zorgen dat je makkelijk kunt zien welke tenue-kleuren jouw tegenstanders hebben.

We hebben Sportlink Club uitgebreid met iets nieuws. Alle verenigingen kunnen vanaf nu in Sportlink aangeven wat de kleuren van het thuistenue, het uittenue en van het reservetenue zijn. Controleer of jullie tenue-kleuren er al in staan. Zo niet, vul ze dan aan.

‘Als je de tenue-kleuren in Sportlink vastlegt, ziet iedereen dit in de app.’

Dat is fijn! Want zo zijn ook jullie tegenstanders, via de app, goed geïnformeerd. Het registreren van de tenue-kleuren is 2 minuten werk.  Maar als iedereen dit doet zijn bij alle verenigingen de tenue-kleuren in de app zichtbaar. En dat betekent:

  • Teamleiders blij: zij zien welke kleding in de tas mee moet;
  • Spelers blij: zij staan altijd in het juiste tenue op het veld, geen gedoe met hesjes;
  • En voor de scheidsrechters is het ook prettig te weten in welke kleuren beide teams spelen, om zo het juiste scheidsrechterstenue in de tas te stoppen.

Hoe regel je dit?

Wellicht ken je ons Support Center al. Daar vind je alle handleidingen. En ook voor het vastleggen van de tenue-kleuren hebben we een handleiding geschreven. In slechts 5 stappen is het geregeld.

Bekijk hier de handleiding