We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Het is onze ambitie het alle bonden, verenigingen en sporters zo makkelijk mogelijk te maken en te helpen hun sport zo optimaal mogelijk te beleven! Met deze website willen we de vrijwilligers die de sport zo fantastisch ondersteunen, helpen met praktische informatie en zoveel mogelijk kennis delen. En met 20+ jaar ervaring met meer dan 7.000 verenigingen hebben we flink wat te delen. Een paar onderwerpen lichten we graag uit:

Sportlink opstarten

Het meest belangrijke voor veel vrijwilligers is het opstarten van Sportlink Club. De vertrouwde startbutton staat natuurlijk weer gewoon rechtsbovenaan. Kan niet missen.

Let op: De website ondersteunt niet langer oude Internet Explorer browsers. De startknoppen staan dan niet langer in beeld. Windows gebruikers kunnen Google Chrome, Microsoft Edge of Firefox gebruiken.

Ondersteuning

En we hebben een paar zaken aangepast. Natuurlijk kan je onder Ondersteuning weer alle mogelijke hulp vinden en onder Ons aanbod de vertrouwde modules. Nieuw is het onderdeel Jouw Club waar we meer uitleg geven over de vele soorten onderwerpen die voor elke vereniging zo belangrijk zijn.

Maar er is een ook ruimte voor nieuws, clubverhalen, vacatures en natuurlijk de vele workshops. O ja. Als je op de hoogte wil zijn van mogelijke verstoringen, kan dat ook. Via de items onderaan de pagina kan je ook snel naar het support center en een ticket aanmaken.

Clubscan

Ook nieuw is de Clubscan. Veelgehoord: Maak ik wel optimaal gebruik van Sportlink? Kan ik het mezelf of anderen bij de club nog makkelijker maken? Daarvoor hebben we nu een Clubscan. We stellen daar een aantal gerichte vragen op basis waarvan we een gericht advies kunnen geven! Probeer het vooral.

Wat komt er nog meer?

De site heeft natuurlijk als doel om te zorgen dat je snel kan vinden wat je zoekt en te zorgen dat je zoveel mogelijk relevante content kan vinden. Hoe gaan we dat doen? Nou bijvoorbeeld door te onthouden van welke club je bent. Dan kunnen we je relevante praktijkverhalen, het actuele workshopaanbod en nieuws voorschotelen.

Dank!

Als laatste: voor het ontwerp en de realisatie willen we Sixtyseven Communicatie hartelijk bedanken!