Vanuit Sportlink kun je eenvoudig de contributie regelen. Als de leden goed zijn vastgelegd met mailadres, leeftijdscategorie, spelactiviteiten, bankgegevens en de automatische incasso goed is ingesteld worden de correcte verschuldigde contributiebedragen automatisch berekend. Ook gezinskortingen en andere eenmalige en periodieke bedragen kunnen worden berekend. Het innen van de contributie hoort daar ook bij. En over het algemeen gaat dit vrij soepel. Veel verenigingen doen dit via automatische incasso.

Maar, in sommige gevallen kan het voor de vereniging ook een uitdaging zijn de contributie te innen. Wie zorgt dat de personen die nog moeten betalen een mail of appje krijgen en wie spreekt ze even aan op de club? Het wordt weleens als een ‘rotklus’ ervaren.

Sportlink werkt samen met NIKKI

De volledige grondslag en de verwerking van de contributie blijft nog altijd in Sportlink Club.Contributie. Erg fijn, want zo blijft alle informatie in één systeem. NIKKI verzorgt de communicatie met de leden en de incasso. De optie om het innen door NIKKI te laten regelen is, los van de Mollie transactiekosten, gratis voor de vereniging. Dit heeft als groot voordeel dat de contributie-inning volledig uit handen van de vereniging wordt genomen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden niet alle contributie zelf te hoeven innen? En ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de contributie bij alle leden of bij een deel van je leden via NIKKI te laten verlopen?

We hebben een interessante video voor je klaarstaan, je kunt alle ins-en-outs vinden in het support center. Je kunt ook gelijk bestellen via de shop in Sportlink Club.