We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
Sportlink bestellen

Interesse in een optimale sportbeleving?

Wil je aan de slag met een nieuwe module of een mediapakket van Sportlink? Leuk! Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven (exclusief btw), lees je hoe je kunt bestellen én hoe wij je verder helpen.

Wil je één of meerdere modules gratis proberen? Dat kan! Je ziet hieronder voor welke modules je een proefabonnement kunt aanvragen. Proefabonnementen zijn in onze shop in Sportlink Club te bestellen.

Stappenplan bestellen

1

Sportlink Club bestellen?

De bestelling van Sportlink Club start op deze pagina. Zodra je alle gegevens in het bestelformulier invult, gaan wij alles voor je klaar zetten.

2

De ledenlijst, dat regelen wij voor je

Na je bestelling komen we binnen enkele dagen bij je op de lijn. We vragen je naar een lijst met alle leden en die gaan wij alvast voor je toevoegen in Sportlink Club.

3

Je kunt aan de slag in Sportlink Club

Zodra we alle leden in Sportlink Club hebben gezet, krijg je alle inloggegevens via mail toegestuurd. Dit is een mooi moment, want vanaf nu kun je zelf in Sportlink Club aan de slag.

4

De betaling en extra modules

Op basis van het aantal leden, sturen we een factuur per e-mail. Wil je graag gebruik maken van aanvullende modules? Dan kun je deze in de Shop in Sportlink Club bestellen.

Algemene prijslijst

Hieronder de tarieven alle losse modules en mediapakketten van Sportlink. Je kunt voor veel losse modules ook een gratis proefabonnement gebruiken. Na 30 dagen wordt het proefabonnement automatisch stopgezet.

Product Eenmalige kosten Vast bedrag per jaar Prijs per lid per jaar Proefabonnement beschikbaar
Club.Basis Club.Basis € 10,00 € 55,00 € 0,50 Ja
Club.Contributie Club.Contributie € 10,00 € 0,00 € 0,22 Ja
Club.Vrijwilligers Club.Vrijwilligers € 10,00 € 0,00 € 0,22 Ja
Club.Trainingen Club.Trainingen € 10,00 € 0,00 € 0,22 Ja
Club.Toernooien Club.Toernooien € 0,00 € 55,00 € 0,10 Nee
Club.Mobiel Club.Mobiel € 0,00 € 0,00 € 1,10 Ja
Club.TV Club.TV € 249,00 € 0,00 € 1,21 Nee
Club.Website Club.Website € 495,00 € 132,00 € 1,35 Nee
Club.Dataservice Club.Dataservice € 125,00 € 0,00 € 1,10 Nee
Club.Boekhouding Club.Boekhouding € 10,00 € 55,00 € 0,33 Ja
Club.AVG Club.AVG € 215,00 € 79,00 € 0,00 Nee
Club.Opleidingen Club.Opleidingen € 10,00 € 0,00 € 0,22 Ja

Veelgestelde vragen over bestellen

Ja! Elke sport is uniek. Simpel voorbeeld: de meeste sporten kennen rugnummer maar waterpolo capnummers. Niet alleen is de software specifiek maar ook de afspraken met de bonden verschillen. Seizoenen lopen anders, leeftijdscategorieën, berekenen van de stand zijn wat losse voorbeelden. Maar ook welke modules je als vereniging ter beschikking krijgt. We hebben het aanbod per sport overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Heel eenvoudig. Log in in Sportlink Club. Daar zie je het menu-item ‘Shop’. Daar zie je welke modules al in gebruik zijn bij de vereniging en welke nog niet. Je kan daar ook eenvoudig een berekening op maat maken.

Na het bestellen en betalen van een module ontvang je direct de verdere instructies via e-mail en sturen we een kopie-factuur naar de penningmeester.

(Alle bedragen in shop zijn in euro’s en exclusief 21% BTW)

Wij hebben een Online Support Center, waarin alle handleidingen zijn te vinden. Deze zijn altijd actueel en overal in te zien. Mocht het antwoord er niet staan, of niet duidelijk genoeg zijn, dan is het direct mogelijk een vraag aan onze servicedesk te stellen.

Bekijk hier ons Support Center.

 

Voor diverse sporten gebruiken we apps. Dit zijn Voetbal.nl, KNVB Wedstrijdzaken, HandbalNL, KNKV, knzb waterpolo, KNBSB, Basketball.nl en Belgium Hockey. Deze apps zijn voor iedereen beschikbaar. Spelers en toeschouwers zien programma, uitslagen en standen. Je kunt teams en spelers volgen. Overigens kun je met 1 account in alle apps inloggen. Om deze apps niet steeds allemaal op te sommen noemen we ze vaak ‘de app van jouw sport’ of de ‘bondsapp’.

Club.Mobiel  is een modules waarbij leden specifieke verenigingsinformatie in de app krijgen. Als ze een account hebben met hetzelfde mailadres zoals bekend is bij de vereniging wordt de generieke bondsapp ook een echte verenigingsapp. Op de pagina Club.Mobiel zetten we alle mogelijkheden op een rij.

Dat je bij het antwoord op deze vraag kijkt vinden we natuurlijk ontzettend jammer. Maar we gaan ons ook niet verstoppen als blijkt dat je een module wil opzeggen. Wel zijn we benieuwd waarom.

Wil je ook je kennis en expertise inzetten voor sport? En zie je het als droom om je in te zetten voor de vele vrijwilligers die zo waardevol zijn voor het verenigingsleven? Bekijk dan deze pagina en check onze vacatures! 

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Laat het dan vooral even weten. Iedere club is uniek en wij denken graag met je mee!

Vind antwoorden bij ondersteuning
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Toch liever even bellen? Dat kan!
Het team staat voor je klaar. We zijn te bereiken via 088-7700500
Bart