Club.Website en Club.TV nu nog meer mogelijkheden

We zijn enorm druk met alle voorbereidingen op de nieuwe Voetbal.nl app. Maar ondertussen zitten we niet stil en zorgen we er ook voor dat onze losse modules worden door ontwikkeld. Zo hebben we een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor Club.Website en Club.TV. Dit maakt het allemaal net weer even wat leuker en gemakkelijker om mee te werken. We zetten de uitbreidingen voor je op een rijtje.

Club.Website

  • Waar je voorheen alleen 1 foto per keer kon uploaden, is het nu mogelijk om in de Media Manager meerdere foto’s in 1 keer te uploaden op de website.
  • Je kunt allerlei afbeeldingen en foto’s uploaden voor je website. Ieder formaat van die afbeeldingen en foto’s is verschillend. Sommige afbeeldingen zijn te groot voor de website.
  • Bestanden die ge-upload worden en 3MB of groter zijn, worden automatisch gereduceerd naar 25% van de originele omvang.
  • Croppen is tegenwoordig ook mogelijk! Kortom, je kunt nu in het CMS afbeeldingen verkleinen en bijsnijden om ze vervolgens op je website te plaatsen.
  • De webbeheerder heeft nu zelf de mogelijkheid om in het CMS, mbt het aanmeldformulier, velden verplicht (required) te maken.
  • Het is nu ook mogelijk om een extra veld op het aanmeldformulier toe te voegen waar het bondsnummer kan worden ingevuld. Dit veld is niet verplicht. (o.a. ivm Overschrijvingen)
  • Het aanmeldformulier (widget) is zo uitgebreid dat de ‘invuller’ 2x handmatig zijn/haar e-mailadres moet ingeven. Dus geen copy/paste maar handmatig ingeven.

Club.TV

Club.TV vernieuwt continu zodat narrowcasting leuk en gemakkelijk blijft natuurlijk. Ja, we luisteren goed naar onze gebruikers en dat zijn er inmiddels al meer dan 200. Daarom hebben we een heleboel nieuwe templates en features in Club.TV beschikbaar gemaakt. Heb jij ze al gespot in je Club.TV account? Neem een kijkje in je eigen Club.TV en je ziet de nieuwe templates vanzelf verschijnen. Leuk om alle leden en fans op de club mee te verrassen.

Beschikt je vereniging nog niet over Club.TV of over een Club.Pakket? Bekijk dan alle mogelijkheden!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven