Jouw vereniging goed georganiseerd

Leden die met een glimlach op de club arriveren en met dezelfde glimlach weer weggaan, daar is het veel clubs om te doen. Een leuk aanbod van wedstrijden, trainingen, toernooitjes, een gezellige kantine, extra activiteiten voor de jeugd. Het draagt allemaal bij aan die glimlach. Bij de organisatie van deze activiteiten komt nog best veel kijken. Sportlink helpt jouw vereniging om het allemaal een stuk beter en makkelijker te maken.

Hou leden betrokken!
Organiseer naast sport ook leuke clubactiviteiten zoals feestavonden. Sportlink helpt met goede tools én ondersteuning voor uitnodigen en inschrijven.
Betrek leden!
Vrijwilligerswerk hoort niet op de schouders van één of enkele personen te komen. Met behulp van Sportlink betrek je al je leden erbij.
Gebruik Sportlink als vertrekpunt
Alle gegevens van leden en teams staan al in Sportlink Club. Het organiseren van (oefen)wedstrijden, trainingen en toernooitjes is daardoor een makkie.

Organiseren makkelijker en leuker maken. Ontdek ons aanbod.

Club.Basis

Sportlink Club is de solide basis van je totaaladministratie!

Ik wil meer weten
Club.Vrijwilligers

Betrek de vrijwilligers bij de taakverdeling

Ik wil meer weten
Club.Toernooien

Een toernooi organiseren? Laat het systeem het werk doen!

Ik wil meer weten
Club.Trainingen

Trainingen inplannen én leden informeren?

Ik wil meer weten

Team Sportlink staat voor je klaar!

Of je nu net begonnen bent of al wat jaartjes meeloopt, goed om te weten dat ons supportteam voor je klaar staat. Hulp is op vele manieren voorhanden. Handleidingen, stappenplannen, video's en webinars maar je kan ook altijd een telefonische afspraak maken om wat clubspecifieke zaken door te nemen. Goed om te weten dat de collega's ook allemaal zelf bij een club actief zijn, dus het klappen van de zweep kennen.

Sluit aan bij onze workshops!

Advies op maat? Doen we met plezier!

Elke club is uniek! Nu lopen wij al ruim 20 jaar mee en kennen zo'n 7.000 clubs. Daardoor zien we inmiddels vaker overeenkomsten dan verschillen. Die kennis delen we graag. Dat kan een kort adviesgesprek zijn of een workshop op maat.

Clubscan
Samen bepalen we binnen een halfuur hoe jouw club ervoor staat.
Nieuwe workshop aanvragen
Vraag een maatwerk workshop voor jullie club aan via deze pagina.
Ramon