We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
KNKV

Uitslagen, standen en programma's van jouw favoriete spelers en teams

Of je nu zelf korfbalt, ouder bent van een kind dat op korfbal zit, of simpelweg liefhebber bent. Je wil graag weten wanneer, waar en tegen wie er gekorfbald wordt. Die informatie en meer vind je in de KNKV app.

Naar App store Naar Play Store

Wat kan je allemaal met de app?

De leukste en belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet!

Spelerspassen en wedstrijdformulieren

Ben je speler, staflid, official of wedstrijdsecretaris? Dan heb je in de KNKV app ook direct toegang tot het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier.

Wat houdt dit in? Je hebt toegang tot het wedstrijdformulier zodat alle zaken tijdens en rondom de wedstrijd kunnen worden vastgelegd. Wedstrijdsecretarissen en officials maken hier veelvuldig gebruik van.

En alle spelerspassen zijn terug te vinden in de app. Handig voor de stafleden en voor officials voor aanvang van de wedstrijd bij de spelerscontrole.

Veelgestelde vragen over KNKV en Sportlink

Ja! Elke sport is uniek. Simpel voorbeeld: de meeste sporten kennen rugnummer maar waterpolo capnummers. Niet alleen is de software specifiek maar ook de afspraken met de bonden verschillen. Seizoenen lopen anders, leeftijdscategorieën, berekenen van de stand zijn wat losse voorbeelden. Maar ook welke modules je als vereniging ter beschikking krijgt. We hebben het aanbod per sport overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Heel eenvoudig. Log in in Sportlink Club. Daar zie je het menu-item ‘Shop’. Daar zie je welke modules al in gebruik zijn bij de vereniging en welke nog niet. Je kan daar ook eenvoudig een berekening op maat maken.

Na het bestellen en betalen van een module ontvang je direct de verdere instructies via e-mail en sturen we een kopie-factuur naar de penningmeester.

(Alle bedragen in shop zijn in euro’s en exclusief 21% BTW)

Wij hebben een Online Support Center, waarin alle handleidingen zijn te vinden. Deze zijn altijd actueel en overal in te zien. Mocht het antwoord er niet staan, of niet duidelijk genoeg zijn, dan is het direct mogelijk een vraag aan onze servicedesk te stellen.

Bekijk hier ons Support Center.

 

Voor diverse sporten gebruiken we apps. Dit zijn Voetbal.nl, KNVB Wedstrijdzaken, HandbalNL, KNKV, knzb waterpolo, KNBSB, Basketball.nl en Belgium Hockey. Deze apps zijn voor iedereen beschikbaar. Spelers en toeschouwers zien programma, uitslagen en standen. Je kunt teams en spelers volgen. Overigens kun je met 1 account in alle apps inloggen. Om deze apps niet steeds allemaal op te sommen noemen we ze vaak ‘de app van jouw sport’ of de ‘bondsapp’.

Club.Mobiel  is een modules waarbij leden specifieke verenigingsinformatie in de app krijgen. Als ze een account hebben met hetzelfde mailadres zoals bekend is bij de vereniging wordt de generieke bondsapp ook een echte verenigingsapp. Op de pagina Club.Mobiel zetten we alle mogelijkheden op een rij.

Dat je bij het antwoord op deze vraag kijkt vinden we natuurlijk ontzettend jammer. Maar we gaan ons ook niet verstoppen als blijkt dat je een module wil opzeggen. Wel zijn we benieuwd waarom.

Wil je ook je kennis en expertise inzetten voor sport? En zie je het als droom om je in te zetten voor de vele vrijwilligers die zo waardevol zijn voor het verenigingsleven? Bekijk dan deze pagina en check onze vacatures! 

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Wij helpen je graag verder!

Vind antwoorden in onze handleiding
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Neem contact op bij vragen
Bel Peter of zijn team via 088-7700500
Peter