We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
Aan de slag met Sportlink

Hoe fijn dat je je club helpt!

Laten we daar eens mee beginnen. Niet alleen de leden en je medevrijwilligers zijn blij dat je de vereniging helpt, ook wij. En we laten het niet alleen bij woorden. Via deze pagina bieden we je allerlei ingangen naar informatie, uitleg, software en ondersteuning om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

1

Sportlink beheerder

De spelverdeler, de allesweter, de spil, het aanspreekpunt. Vroeger noemden we dit de 'man-met-de-sportlink-pet. Dat is niet meer van deze tijd maar velen weten dan gelijk wie we bedoelen.

Aan de slag als Sportlink beheerder
2

Voorzitter

Een echte bestuurder? Of iemand die hard meewerkt? Zoals in elke organisatie is automatisering ook belangrijk voor jouw vereniging. Sportlink biedt veel voordelen, ook voor de voorzitter.

Aan de slag als voorzitter
3

Penningmeester

Allang niet meer de persoon met de sleutel van het geldkistje. Verantwoordelijk voor financieel beleid en toezichthouder op geldstromen. Contributie, kantine, sponsors en evenementen.

Aan de slag als penningmeester
4

Secretaris

Het aanspreekpunt voor de buitenwacht. Aanspreekpunt van de bond. Overzicht en delegeren zijn belangrijke eigenschappen. Wij gaan je helpen!

Aan de slag als secretaris
5

Teammanager

Geen team zonder regelaar. Of je nu alleen leider bent, zelf meespeelt of het team van je kinderen aanstuurt, Sportlink gaat je helpen.

Aan de slag als teammanager
6

Wedstrijdsecretaris

Wedstrijden plannen en verschuiven, misschien ook wel de veld- en kleedkamerindeling. Kijk mee hoe wij de wedstrijdsecretaris helpen bij deze taken.

Aan de slag als wedstrijdsecretaris